Monsters: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Monsters: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Gazzetta team
Monsters: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

bet365

Στις θέσεις τους θα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ στο παιχνίδι της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στη στάση τους στο θέμα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

«Από την αρχή των κινητοποιήσεων μας απέναντι στο αποτυχημένο και ντροπιαστικό διοικητικό καθεστώς Πλεξίδα, διαχωρίσαμε εντελώς το αγωνιστικό από το ιδιοκτησιακό ζήτημα. Στον αγώνα της Δευτέρας θα είμαστε κανονικά στις θέσεις μας να στηρίξουμε την ΑΕΛ να προσθέσει τρεις βαθμούς στο λογαριασμό της.

Κάνουμε έκκληση σε όλο το φίλαθλο κόσμο να εκφράσει μαζί μας τα δύο μεγάλα μηνύματα που θέλουμε να στείλουμε από την κερκίδα σε αυτό τον αγώνα: Πρώτα στήριξη στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη και μετά αποδοκιμασία και απόρριψη στο πρόσωπο του Πλεξίδα και των συνεργατών του.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω πια, ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική απελευθέρωση της Ομάδας μας από ανθρώπους που μόνο να την ατιμάσουν μπορούν. Όπως έχουμε ήδη δηλώσει είμαστε ανοιχτά υπέρ της λύσης Λαρισαίων επενδυτών και αυτή την επιλογή είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «Monsters».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα