Σοσιεδάδ - Ελτσε 3-0 (vid)

Σοσιεδάδ - Ελτσε 3-0 (vid)

bet365

Ο Κάρλος Βέλα έκανε χατ τρικ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες διέλυσε την Ελτσε 3-0 στο «Ανοέτα» και ανεβαίνει.

Με το δεύτερο χατ τρικ του Μεξικάνου επιθετικού επί των ημερών του στην Primera Division, οι Βάσκοι κράτησαν την εστία τους ανέπαφη για δεύτερο σερί ματς και επικράτησαν πολύ εύκολα της Ελτσε 3-0.

Μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ οι Τσούρι Ουρντίν όταν μετά την προσπάθεια του Κανάλες ο Κάρλος Μαρτίνεθ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βέλα με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τιτόν (1-0). Στο 20' ο Κανάλες δεν τα κατάφερε με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 23' ο Ζονάτας για τους φιλοξενούμενους είδε το σουτ του να μπλοκάρει ο Θουμπικαράι και στο 31' έγινε το 2-0 όταν μετά την εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων του Τσάμπι Πριέτο ο Βέλα με πειστικό τελείωμα διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και της Σοσιεδάδ.

Με ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, όμως ο Ντε Λα Μπέγια δεν κατάφερε να νικήσει τον Τιτόν. Ο Βέλα χτύπησε για τρίτη φορά ολοκληρώνοντας το χατ τρικ πέντε λεπτά αργότερα όταν μετά τη δεύτερη ασίστ του Μαρτίνεθ σκόραρε με όμορφο σουτ με το εξωτερικό εντός περιοχής. Την τελευταία τριπλέτα των Βάσκων είχε κάνει ο Αντουάν Γκριεζμάν πέρυσι και ήταν και πάλι με αντίπαλο την Ελτσε, που έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη και στη ζώνη του υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα