Κλοπ: «Δεν αξίζαμε κάτι από το ματς»

Κλοπ: «Δεν αξίζαμε κάτι από το ματς»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Δεν αξίζαμε κάτι από το ματς»

bet365

Αρκετά παράπονα είχε από τους παίκτες του ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα (2-0) από την Άρσεναλ, τονίζοντας πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ έτσι όπως έπαιξε, δεν άξιζε να πάρει τίποτα από το ματς.

Ο κόουτς των Βεστφαλών, φρόντισε με το τελευταίο σφύριγμα στο «Έμιρεϊτς» να μιλήσει στους παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο για πράγματα που δεν του άρεσαν καθόλου όπως τα είδε από τον πάγκο του και στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Υπήρχαν διαστήματα κατά τα οποία κάναμε αυτό που θέλαμε μέσα στο γήπεδο, ωστόσο, αυτά τα διαστήματα ήταν πολύ μικρά. Η Άρσεναλ πήρε δίκαια τη νίκη γιατί εμείς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί ώστε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Μπορούσαμε να τα έχουμε πάει πολύ καλύτερα, αλλά δεν είχαμε το κουράγιο.

Υπάρχουν... 1.000 λόγοι για τους οποίους δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά οφείλουμε να δουλέψουμε για να έρθει και η τύχη με το μέρος μας κάποια στιγμή. Δεν χρειαζόμαστε το τέλειο ποδόσφαιρο, αλλά τα καλά αποτελέσματα, όπως κι αν έρχονται αυτά...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα