Ράσινγκ Κλουμπ - Ρίβερ Πλέιτ 1-0

Gazzetta team
Ράσινγκ Κλουμπ - Ρίβερ Πλέιτ 1-0

bet365

Η Ράσινγκ Κλουμπ έκανε αυτό που χρειαζόταν. Κέρδισε τη Ρίβερ με 1-0, έπιασε κορυφή και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ιδανικοί αυτόχειρες οι «Μιγιονάριος».

Τίποτα διαφορετικό απ' ότι είχαν δείξει οι δύο ομάδες τον τελευταίο καιρό δε συνέβη στο ντέρμπι κορυφής του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Η Ράσινγκ συνέχισε τις επαγγελματικές νίκες με 1-0 και η Ρίβερ έμεινε και πάλι χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς.

Το τραγικό της υπόθεσης για τους φιλοξενούμενους είναι ότι δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό τη ισοπαλίας που θα τους κρατούσε στην κορυφή και έφυγαν με άδεια χέρια από το αυτογκόλ του Μόρι στο 16'!

Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο κυριολεκτικά χαρίζει το φετινό τίτλο, αφού υποχώρησε στη δεύτερη θέση (33β.) στο -2 από την πρωτοπόρο πλέον Ράσινγκ (35β.). Στο «κόλπο» βρίσκεται και η Λανούς (33β.), ενώ Μπόκα και Ιντεπεντιέντε έχουν μαθηματικές ελπίδες (30β.) όμως τον πρώτο λόγο έχει πλέον η Ράσινγκ, έχοντας να δώσει δύο παιχνίδια απέναντι σε Σεντράλ και Γοδόι Κρους.

 

Τελευταία Νέα