«Δεν βλέπω σαν καβάτζα την Νίκη Βόλου»

Gazzetta team
«Δεν βλέπω σαν καβάτζα την Νίκη Βόλου»

bet365

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε για την Λάρισα, τονίζοντας πως δεν βλέπει σαν καβάτζα την Νίκη...

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra FM:

«Ο Πλεξίδας άνοιξε το θέμα, όχι εγώ. Εγώ δεν προσπάθησα να μπω στο μαγαζί κανενός. Του τηλεφώνησα μπροστά σε μεγάλο παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ανοικτή ακρόαση. Του είπα θα πάρω μπροστά σου να ακούς. Ήταν κουμπωμένος. Του λέω... «κύριε Πλεξίδα σας σέβομαι. Δεν θέλω να κάνω κάποιο βήμα εάν δεν μου πείτε». Μου λέει: «λεφτά υπάρχουν;». Και του λέω: «Αν τα νούμερα είναι αυτά που λέτε, βεβαίως μπορούμε να τα βρούμε». Μου είπε: «Πουλάω».

Μου ζήτησε και ο ίδιος να τα πούμε από κοντά, Παρασκευή - Σάββατο και συμφωνήσαμε να τα πούμε από κοντά όπου εκείνος ήθελε. Την Παρασκευή τον πήρα έξι φορές τηλέφωνο, όλο το πρωί, και πάλι μπροστά σε συνεργάτες μου και φίλους και γνωστούς μέσα στη Λάρισα και δεν μου απάντησε ποτέ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Είναι δικαίωμά του να το μετανιώσει, να υποχωρήσει. Νομίζω από λόγους αξιοπρέπειας θα έπρεπε να μου πει κύριε Πάτση ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι ή έχω καλύτερες λύσεις για την ΑΕΛ. Αυτό είναι όμως θέμα του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά και έχει να κάνει με την προσωπικότητά του και την κουλτούρα».

Για την πρόταση 360 χιλιάδων που έχει κάνει:

«Βεβαίως. Το ξεκαθάρισα και το έκανα παρουσία γνωστότατου παράγοντα του ποδοσφαίρου, γιατί σ' αυτή τη χώρα δυστυχώς πρέπει να τα αποδεικνύουμε όλα».

Για την προ τριετίας προσπάθειά του να μπει στην ΑΕΛ και αν είναι απωθημένο του:

«Δεν ευδοκίμησε τότε. Δεν έχει να κάνει μόνο συναισθηματικά, γιατί κατάγομαι από τη Θεσσαλία. Γι' αυτά που θέλω και μπορώ έχει μία τεράστια δυναμικη που μπορεί να υποστηρίξει. Δεν θα ξεχάσω μία φράση στη Λίγκα: «Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που μας λείπει». Όχι ότι είναι ωραία η Λάρισα ή μεγάλη περιοχή η Θεσσαλία. Οι δυναμικές μετριούνται με τον κόσμο που έχει η κάθε ομάδα. Ούτε στα social media, ούτε στο facebook, ούτε στα πανό. Η δυναμική είναι στα καθίσματα».

Για τη Νίκη Βόλου:

«Εγώ τη Νίκη δεν τη βλέπω σαν καβάτζα. Αν ήθελα να πάρω την ΑΕΛ και να αφήσω τη Νίκη, γιατί θεωρούσα την ΑΕΛ καλύτερο μαγαζί, θα την έπαιρνα όταν η Νίκη ήταν στη Β' με ένα εκατομμύριο προβλήματα και η ΑΕΛ στη Γ'. Δεν το έκανα, γιατί πίστεψα στο όραμα και στον κόσμο. Βλέπω όμως ότι τώρα που ήρθε η ώρα αυτό να ρευστοποιηθεί, δεν υπάρχει.

Δεν σημαίνει ότι αν δεν πάρω την ΑΕΛ, δεν μπορεί σε ένα, δύο μήνες να φύγω από τη Νίκη. Δεν είναι ότι κάθομαι και κοιτώ να βρω κάτι καλύτερο. Βλέπω το έργο. Αν φύγω σε ένα μήνα, σε 20, αφού πρώτα διασφαλίσω την περιουσία μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Το περιουσιακό σου στοιχείο δεν το πετάς στα σκυλιά.

Μπορεί να μην ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι γεννημένος παράγοντας. Έχω τη δουλειά μου, την καριέρα μου. Το ποδόσφαιρο μου στέρησε, αλλά και μου έδωσε πολλά πράγματα. Δεν είναι αυτοσκοπός».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα