Σκάνδαλο στημένων και συλλήψεις στην Γαλλία (Pic)

Σκάνδαλο στημένων και συλλήψεις στην Γαλλία (Pic)

bet365

«Βόμβα» στο Γαλλικό πρωτάθλημα, σε συλλήψεις προέδρων και προπονητών ομάδων για στημένους αγώνες προχώρησαν οι αρχές.

«Σεισμός» και μάλιστα πολλών Ρίχτερ κλονίζει το Γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς έσκασε σκάνδαλο για χειραγωγημένους αγώνες στην Ligue 2, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη προσχωρήσει σε συλλήψεις υπόπτων, μεταξύ των οποίων πρόεδροι και προπονητές.

Στους υπόπτους συμπεριλαμβάνεται και ο ισχυρός άνδρας και ο κόουτς της Καέν, η οποία φέτος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, όπως και άνθρωποι των Νιμ, Ντιζόν και Ανζέ, σύμφωνα πάντα με τα Γαλλικά Μέσα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ανζέ, πάντως, διαψεύδει κατηγορηματικά μέσα από δηλώσεις του, τονίζοντας πως κανένας από την ομάδα του δεν έχει συλληφθεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι που αφορά την Νίμς, όπου μέτοχος της ομάδας υποσχέθηκε στον πρόεδρο να κάνει συναντήσεις και να δωροδοκήσει παράγοντες άλλων συλλόγων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παραμονή των «κροκοδείλων».

Από την μεριά του ο πρόεδρος της Ντιζόν, δηλώνει πως «μου προκαλεί έκπληξη όλη αυτή η υπόθεση, αλλά παραμένω απόλυτα ήρεμος», τονίζοντας έτσι την αθωότητα του.

Θιριέζ: «Πολύ σοβαρό θέμα»
Οι αποκαλύψεις στην Γαλλία έφεραν έκτακτες δηλώσεις του προέδρου της Γαλλικής ομοσπονδίας, οοποίος αυτή την ώρα μιλάει στον Τύπο, προκειμένου να ενημερώσει, χωρίς όμως να δέχεται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Οι πρώτες κουβέντες του Φρεντερίκ Θιριέζ ήταν πως, αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, το θέμα που έχει προκύψει είναι πάρα πολύ σοβαρό.


 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα