Φιλική ήττα της Εθνικής Νέων

Φιλική ήττα της Εθνικής Νέων

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική ήττα της Εθνικής Νέων

bet365

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε η Εθνική Νέων από την Ισπανία σε φιλικό με το οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά που έγινε σε Βέροια και Κατερίνη.

Δίχως νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φιλικό τουρνουά που έγινε στα γήπεδα της Βέροιας και της Κατερίνης η Εθνική Νέων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Μιχάλη Ιορδανίδη στον πάγκο, καθώς ο Κώστας Τσάνας βρίσκεται με την Εθνική ανδρών στην Κρήτη, γνώρισε την τρίτη του ήττα από την Ισπανία με 3-2. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Ελλάδα πίσω στον σκορ ύστερα από γκολ του Μαγιοράλ (30').

Η Ισπανία έκανε το 0-2 με τον Ριβέρα στο 50'. Ακολούθως ο Ορφανίδης ανέλαβε... δράση με δύο γκολ (72' και 89'). Στο 83' ο Μαγιοράλ σκόραρε ξανά για το τελικό 3-2. Ο Βούλγαρος διαιτητής της αναμέτρησης Καμπάκοφ Γκεόργκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Δεληγιαννίδη, Κυριακόπουλο, Βασαϊτη και Τσέμπαλος.

Ισπανία: Εζκουιέτα, Μέρε (46' Βαλέχο), Οζερινχαουρέγκι, Κόντσα (65' Γκουέρα), Μπουεντία, Ναχουέλ (89' Λόπεζ), Μάρτιν, Ριβέρα (65' Τσέμπαλος), Μαγιοράλ, Μαρίν και Μερίνο.

Ελλάδα: Βασιλειάδης, Σάλιακας, Κυριακόπουλος (46' Τσιμίκας), Οικονόμου, Καραχάλιος (87' Τζανουλίνος), Κουλούρης (84' Ρεγκάκος), Δεληγιαννίδης (46' Μανθάτης), Ορφανίδης, Βασαϊτης, Παπασπύρος (60' Φασίδης) και Τσολακίδης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την σημερινή τους προσπάθεια. Παίζαμε με μία υπερδύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και φανήκαμε αντάξιοι. Δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη, αλλά τα παιδιά δεν τα παράτησαν και έφτασαν κοντά στην ανατροπή.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η προσπάθεια τους είναι αξιέπαινη. Προσωπικά, πιστεύω στις ικανότητες και στο ταλέντο αυτής της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως με επιμονή και δουλειά θα μας κάνουν περήφανους στα τελικά του Euro, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στη χώρα μας». Στο άλλο ματς της ημέρας η Γαλλία επικράτησε 5-0 της Γερμανίας με τα γκολ των Σίλιτς (36'), Ζιρασί (49'), Νομό (71') και Κορνέ (84' και 85').

 

Τελευταία Νέα