Ντε Χέα - Μπέιλ - Μπορεί να γίνει η ανταλλαγή;

Gazzetta team
Ντε Χέα - Μπέιλ - Μπορεί να γίνει η ανταλλαγή;

bet365

Γκάρεθ Μπέιλ και Νταβίντ Ντε Χέα είναι στη μέση, γύρω τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υπό κάποιες προϋποθέσεις μπορούν να οδηγηθούν στην τράμπα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Είναι γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Γκάρεθ Μπέιλ από πριν ο παίκτης πραγματοποιήσει το όνειρό του πηγαίνοντας στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της μεταγραφής του, μιας και πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για υπαρκτό ενδιαφέρον - και ως γνωστόν όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα "manchestereveningnews.co.uk" υποστηρίζει ότι ο Φαν Χάαλ θα πρέπει να... θυσιάσει τον Ντε Χέα για να κάνει δικό της τον Ουαλό.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι η «βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να αφήσει τον παίκτη να φύγει στο τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος. Ωστόσο εκτός από τη Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο είναι έτοιμος να του στρώσει... χαλί από λίρες για να το πατήσει και να μπει θριαμβευτικά μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα περιουσιακό στοιχείο, που ακούει στο όνομα Ντε Χέα. Το θέμα είναι αν θέλει να το διαθέσει για να ικανοποιήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, το θέμα θα κάνει πιο εύκολο ο Βαλδές ο οποίος προπονείται με την ομάδα και στην περίπτωση που δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στο γόνατο, τότε θα αποκτηθεί.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ, έχει για κάτω από τα δοκάρια της τους Κέιλορ Νάβας και Ίκερ Κασίγιας. Στην περίπτωση που αποφασιστεί ο «Αγιος» μα φύγει από την ομάδα, θα δημιουργηθεί το παραπάνω ντόμινο που ίσως φέρει τον Μπέιλ στο Μάντσεστερ για τη Γιουνάιτεντ.

 

Τελευταία Νέα