Πρώτη νίκη για Βύζα, συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι

Gazzetta team
Πρώτη νίκη για Βύζα, συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι

bet365

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πανηγύρισε ο Βύζας Μεγάρων κόντρα στον Αιολικό με 3-1... Τεσσάρα για την Καλαμάτα, μόνος πρώτος ο Παναργειακός

Με τον Βασίλη Στασινόπουλο για πρώτη φορά στον πάγκο, ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε 3-1 του Αιολικού και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σελμανάι στο 12', με αυτό να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αιολικού προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει, με τον Βύζαντα να είναι αυτός που έφτασε σε ακόμα ένα γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στοο 60' ο Αλεβίζος με πλασέ έκανε το 2-0, πριν ο Παπαζούδης με κεφαλιά κάνει το 2-1 στο 86'... Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Σελμανάι και πάλι έκανε το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βύζας Μεγάρων (Στασινόπουλος): Διαμαντής Χουστουλάκης, Διαμαντόπουλος, Βασιλάκης (85’ Παπαδόπουλος), Δημακάκος, Σιδερής (68’ Βλάχος), Αλεβίζος (76’ Κολιόπουλος), Μιχαλόπουλος, Στρατάκης, Μητσόπουλος, Σελμανάι

Αιολικός (Γούτης): Μάππας, Καδής (65’ Τόρρες), Λένγκα, Παπαζούδης, Μουτζούρης, Μπακάλης (77’ Σεραφίγγος), Μίχος, Γάλας, Μιχαλάκης, Λαλάς (58’ Πασαλίδης), Ζαγοριανός

Αχαϊκή-Καλαμάτα 1-4

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του 3ου ομίλου, η Καλαμάτα επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Αχαϊκής και παρέμεινε ψηλά στην βαθμολογία. Εκεί το σκορ άνοιξε στο 29' με τον Σαλαπάτα και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηλιόπουλος στo 49' με κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα η «μαύρη θύελλα» έκανε το 0-3 με τον Ηλιόπουλο... Η Καλαμάτα ήταν ασταμάτητη και ο Καλαντζής με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 78' διαμόρφωσε το 0-4. Το μόνο που κατάφερε η Αχαϊκή ήταν να μειώσει σε 1-4 στο 83' με τον Κωστή.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Μπεγκίσης, Διακάτος, Σαμίκος, Μητρόπουλος, Βαλσαμής, Φραγκούλιας, Μικελάτος, Αποσκίτης.

Καλαμάτα: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας (79' Σκαρλάτος), Ρούσσης, Τσάτσος, Ηλιόπουλος (70' Κουντάνης), Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (50' Δημητριάδης), Σκάρος, Καλαντζής.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 3ου ομίλου:

Παναρκαδικός – ΠΑΟ Λουτρακίου 0-0
Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-0
Αστέρας Μαγούλας – Πανελευσινιακός 1-4
Δόξα Μανωλάδας – Ερμής Κιβερίου 0-0
ΑΟ Κύμης - Μανδραϊκός 0-3 α.α

Ρεπό: Ζακυνθιακός

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα