Δίκαιη ήττα των Νέων από την Γερμανία

Δίκαιη ήττα των Νέων από την Γερμανία

Gazzetta team
Δίκαιη ήττα των Νέων από την Γερμανία

bet365

Την ήττα με 3-0 γνώρισε από την Γερμανία, η Εθνική Νέων στο δεύτερο παιχνίδι της στο διεθνές τουρνουά που γίνεται στην Ημαθία και την Πιερία.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Γερμανίας, στο δεύτερό αγώνα της για το διεθνές τουρνουά που διεξάγεται σε Πιερία και Ημαθία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αμίρι στο 30', ενώ στο 57΄ο Κρίστιανσεν διπλασίασε τα τέρματά τους.

Στο 60' ο Ηλιάδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και 4 λεπτά αργότερα, οι Γερμανοί εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 με τον Νιούντεκερ.

Ελλάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας (46΄ Βασαϊτης), Κυριακόπουλος (71΄ Αρναούτογλου), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Νιούμαν (61΄ Κότσαρης), Κουλούρης, Δεληγιαννίδης (55΄ Μανθάτης), Ορφανίδης (61΄ Τζανουλίνος), Παπασπύρος (71΄ Καραχάλιος), Φασίδης (55΄ Τσολακίδης).

Γερμανία: Χούσιτς, Κιζέφσκι (69΄ Γκουβάρα), Νκάνσαχ (75΄ Ταχ), Ριστλ (75΄ Νταχούντ), Αμίρι (69΄ Κλόστερμαν), Κρίστιανσεν (75΄ Χίνγκερλ), Ντεμ, Φόρενμπαχ, Γκαουντίνο, Νιούντεκερ, Ρίτσο (71΄ Κουρτ).

«Η σημερινή μας αντίπαλος αποδείχθηκε ανώτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Είναι δεδομένο πως σε αυτό το επίπεδο, όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Φυσικά, δεν ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα φιλικό αγώνα, που, πάνω απ' όλα, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Μόνος μας στόχος είναι η επίμονη δουλειά και η διαρκής βελτίωση» ήταν το σχόλιο του Κώστα Τσάνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ισπανία επικράτησε της Γαλλίας με σκορ 5-1 (16΄, 20΄ Ασένσιο, 26΄, 50΄ Γκόμεζ, 31΄ Ναχουέλ – 86΄ Τεξέιρα), πριν αντιμετωπίσει την Ελλάδα την Δευτέρα.

 

Τελευταία Νέα