Τα τρόπαια του Ρούνεϊ «σκοτώνουν» τον Τζέραρντ

Gazzetta team
Τα τρόπαια του Ρούνεϊ «σκοτώνουν» τον Τζέραρντ

bet365

Η καριέρα του Ρούνεϊ και αυτά που έχει πετύχει με την Γιουνάιτεντ «πονάνε» τον Τζέραρντ όπως επισήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μπορεί να είναι δύο από τους πιο σπουδαίους παίκτες της Αγγλίας αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ παραδέχτηκε ότι τον «σκοτώνει» να μιλάει για τα επιτεύγματα του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας με την Γιουνάιτεντ. Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα κάνει την 100η του εμφάνιση με την φανέλα της εθνικής του και θα τιμηθεί πριν το αγώνα. Στα πλαίσια αυτά κλήθηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική Στίβεν Τζέραρντ να μιλήσει για την αξία του επιθετικού της Γιουνάιτεντ. Ο Ρούνεϊ έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας ενώ τον Τζέραρντ ακόμα τον στοιχειώνει το περσινό γλίστρημα του στην προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα που θα ήταν και το πρώτο του αρχηγού της.

«Ο Ρούνεϊ αξίζει μία θέση στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι το αξίζει πλήρως ένας παίκτης του αναστήματος του και για ότι έχει καταφέρει με την Γιουνάιτεντ όσο και να με «σκοτώνει» να το λέω.

Έχει κατακτήσει και την διεθνή σκηνή με τα γκολ και τις εμφανίσεις του. Στα επόμενα χρόνια όποιος κοιτάει πίσω στα ρεκόρ, στα γκολ και στις εμφανίσεις θα βλέπει το όνομα του Ρούνεϊ και νομίζω ότι το αξίζει».

 

EURO Τελευταία Νέα