Ελλάδα - Νησιά Φερόες για τα προκριματικά του Euro 2016

Ελλάδα - Νησιά Φερόες για τα προκριματικά του Euro 2016

Μάκης Σταθάτος
Ελλάδα - Νησιά Φερόες για τα προκριματικά του Euro 2016

bet365

Την πρώτη της νίκη αναζητά η Εθνική Ομάδα απέναντι στα Νησιά Φερόες (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTE SPORT1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες.

Χωρίς νίκη παραμένει η Ελλάδα έπειτα από τρεις αγωνιστικές στα προκριματικά του Euro 2016 και οι τρεις βαθμοί σε συνδυασμό με μια πειστική εμφάνιση με τα Νησιά Φερόες, αποτελούν επιτακτική ανάγκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προσανατολίσει τα πλάνα του γύρω από το 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Καρνέζης, με αμυντικό δίδυμο τους Μανωλά-Μόρα, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και αριστερό τον Καράμπελα. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Σάμαρη, Μανιάτη, Κονέ και εκείνη της επίθεσης από τους Καρέλη, Χριστοδουλόπουλο και Γκέκα.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μπακάκης, Τασουλης, Τζιόλης, Ντίνας, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Μάνταλος και Κολοβός.

Ο Λαρς Όλσεν θα παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1. Η πιθανή ενδεκάδα των Νησων Φερόε αποτελείται από τους Νίλσεν-Ντάβεντσεν, Νάτεσταντ, Γκέγκερσεν, Νες-Σόρενσεν, Μπιενιάμινσεν, Χολστ, Όλσεν, Χάνσον-Έντμουντσον.

Την αποστολή των Νήσων Φερόες συμπληρώνουν οι Γκέστσον, Τόμσον, Φάερου, Γιάκομπσεν, Βάτμχαμαρ, Γιουστίνουσεν, Ρ. Γιάκομπσεν, Μπαρταστολβου, Χάνσεν, Μ. Όλσεν.

 

EURO Τελευταία Νέα