Γκέκας: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Γκέκας: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Γκέκας: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

bet365

Πεπεισμένος ότι η Εθνική μπορεί να γυρίσει... τούμπα την κατάσταση εμφανίζεται ο Φάνης Γκέκας, τονίζοντας ότι πάντα η ευθύνη είναι συλλογική.

Ο έμπειρος επιθετικός κλήθηκε ξανά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τις εκπληκτικές επιδόσεις του στην Τουρκία και δηλώνει πεπεισμένος ότι η “γαλανόλευκη” μπορεί να γυρίσει την κατάσταση στον όμιλό της, αρκεί να προσπαθήσουν όλοι περισσότερο.

«Πάντα η ευθύνη είναι συνολική όταν μιλάμε για μία ομάδα, για μία οικογένεια», αναφέρει αρχικά ο άσος της Ακίσασπορ στη “Real News” και προσθέτει:

«Όλοι μαζί θα πρέπει να βρούμε ξανά τον δρόμο μας, την ταυτότητάς μας την αγωνιστική που ίσως λείπει, το δέσιμο μεταξύ μας. Ασφαλώς και πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση, δεν θα είναι δύσκολο, αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο Κι εννοείται ότι ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, τα πολλά λόγια δεν έχουμε αξία».

Ενώ για το πως αισθάνεται ο ίδιος, δήλωσε πως: «Οι αγώνες θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαι, αλλά σίγουρα το σκοράρισμα δεν ξεχνιέται. Διάθεση υπάρχει, νιώθω καλά κι αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο».

 

EURO Τελευταία Νέα