Ντάλας: «Με εμένα δεν ξανασφυρίζουν»!

Gazzetta team
Ντάλας: «Με εμένα δεν ξανασφυρίζουν»!

bet365

Έξαλλος εμφανίζεται ο Χιου Ντάλας με τη διαιτησία του Σπάθα και των βοηθών του και φέρεται να έλεγε πως με εκείνον δεν πρόκειται να “σφυρίξουν” ξανά.

Τα διαιτητικά... ευτράπελα της Τρίπολης είχαν και συνέχεια όπως φαίνεται, αφού ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης βαθμολόγησε τον Σπάθα και τους βοηθούς Καντιζά, Σωτηρόπουλο οριακά πάνω από το 8 που είναι η βάση της βαθμολογίας, κάτι που δεν συνεπάγεται τιμωρία (το 7.9 σημαίνει αποχή από τους ορισμούς για 2-3 παιχνίδια).

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Χιου Ντάλας όπως αναφέρει το “Goal” και μάλιστα μόλις ενημερώθηκε φέρεται να είπε: “Με εμένα αυτοί δεν ξαναπαίζουν. Όταν βάζεις διεθνή διαιτητή και γίνονται αυτά τα πράγματα, τι να περιμένεις και τι να κάνουμε”. Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής εμφανίζεται διατεθειμένος να “τελειώσει” την διαιτητική τριάδα της Τρίπολης, ενώ ήταν έντονα ενοχλημένος και με τους παρατηρητές, αφού άλλα βλέπει ο ίδιος στους αγώνες κι άλλα διαβάζει στις εκθέσεις τους.

Μόνο ο χρόνος πάντως μπορεί να δείξει αν σφυρίξουν ξανά ο Πειραιώτης ρέφερι και οι δύο βοηθοί του, τη στιγμή πάντως που διαιτητικοί κύκλοι τονίζουν ότι πολύ δύσκολα θα πάρει σάρκα και οστά το σενάριο για οριστική αποπομπή τους και το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία σιωπηρή τιμωρία για κάποιες αγωιστικές.

 

Τελευταία Νέα