Τοπαλίδης: «Θα κάνουμε τα πάντα για την άνοδο»

Τοπαλίδης: «Θα κάνουμε τα πάντα για την άνοδο»

Gazzetta team
Τοπαλίδης: «Θα κάνουμε τα πάντα για την άνοδο»

bet365

Ο Γιάννης Τοπαλίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή που ανέλαβε στον Άρη. Το νέο στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» υποστήριξε πως έχει μια εικόνα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Τοπαλίδης με δηλώσεις του στον «Libero 107,4» αρχικά μίλησε για τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα του Άρη: «Θα είμαι ένας άνθρωπος που θα είναι κοντά στην ομάδα και τη διοίκηση,. Παράλληλα θα έχω άποψη για τις μεταγραφές, και πάνω απ’ όλα θα λειτουργώ για το καλό και το συμφέρον της ομάδας»

Για την εικόνα που έχει για την ομάδα: «Έχω ρωτήσει άτομα που ξέρουν καλά τον Άρη, έχω μάθει για το τι έγινε στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Η ομάδα είναι καλή, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν μερικές προσθήκες. Επίσης, ρώτησα και για το πώς έπαιζε η ομάδα, και από τις πληροφορίες που μάζεψα, κατάλαβα ότι σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Πολλοί λένε ότι έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά στην Ελλάδα πολλές φορές μιλάμε γι αυτό, ενώ η ουσία είναι αλλού».

Για το γεγονός ότι η ομάδα χτίστηκε το Σεπτέμβρη: «Οι παίκτες είναι άνθρωποι και επηρεάζονται από όσα γίνονται. Στο παρελθόν όταν είχαμε θέματα και στην Εθνική, μου έλεγε ο Ρεχάγκελ ότι το κλειδί είναι τα αποτελέσματα. Άρα λοιπόν , όλα θα αλλάξουν , αν έρθουν επιτυχίες. Αυτό είπα και με τον κ. Γαλανό και θα κάνουμε τα πάντα για να ανέβει η ομάδα».

Για το αν μίλησε με τον Πάουλο Κάμπος και αν θα πηγαίνει στις προπονήσεις: «Αύριο θα μιλήσω. Σήμερα θα πάω στην προπόνηση, να μιλήσω στους παίκτες. Εγώ θα προσπαθώ να είμαι πάντα στις προπονήσεις για να έχω και μια εικόνα, κυρίως για το μέλλον της ομάδας, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό».

Για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και αν θα κάθεται στον πάγκο στους αγώνες της ομάδας: «Ο κ. Μπουγιουκλής μου είπε ότι η ομάδα μπορεί να βγει πρώτη. Την Κυριακή θα είμαι στον πάγκο. Όχι όμως σαν προπονητής. Από εκεί και πέρα, σε πολλά ματς μπορεί να είμαι στον πάγκο, σε άλλα μπορεί και να μην είμαι. Αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι ο προπονητής».

Για τη διαιτησία, η οποία δεν είναι η καλύτερη δυνατή για τον Άρη: «Ενημερώθηκα για το θέμα. Πιστεύω ότι θα δούμε όλα τα δεδομένα. Δε θέλουμε, ούτε εύνοια, αλλά ούτε και να αδικηθούμε»

Για το πότε θα σχηματίσει μια πλήρη εικόνα για την ομάδα: «Νομίζω ότι αφού δω τις προπονήσεις και το παιχνίδι της Κυριακής θα έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Δε θα μάθω τόσο σύντομα το χαρακτήρα του καθενός, αλλά όσον αφορά το ταλέντο και την αξία των παικτών θα σχηματίσω εικόνα πολύ σύντομα. Άλλωστε δεν είμαι καινούριος στο ποδόσφαιρο. Βέβαια, το πιο βασικό πάντα βέβαια και το τονίζω είναι η άποψη του προπονητή».

Για το λόγο που απάντησε θετικά στην πρόταση του Άρη: «Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι η Ελλάδα έχει πέντε μεγάλες ομάδες, και μία από αυτές είναι ο Άρης».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα