Δεν πληρώθηκαν και δεν σφύριξαν οι διαιτητές!

Gazzetta team
Δεν πληρώθηκαν και δεν σφύριξαν οι διαιτητές!

bet365

Ελλάς το μεγαλείο σου για ακόμα μία φορά, καθώς στο Βόλο δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της Νίκης με την Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, επειδή δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές. Στους νησιώτες το ματς.

Σε αυτή την χώρα τα έχουμε δει όλα, αλλά το να μην διεξαχθεί αγώνας Κυπέλλου επειδή η γηπεδούχος δεν πλήρωσε τα χρήματα που έπρεπε στους διαιτητές, δεν το είχαμε δει. Ε από σήμερα Πέμπτη, έγινε και αυτό, καθώς ο Μιχάλης Βοσκάκης, αποφάσισε να μην αρχίσει η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Ζάκυνθο, επειδή οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν τα χρήματα για την πληρωμή τους.

Ο... άρχοντας του αγώνα ξεκαθάρισε πως έδωσε μισή ώρα προθεσμία στους γηπεδούχους προκειμένου να μαζέψουν τα λεφτά, αλλά από την στιγμή που αυτό δεν έγινε, πήρε την απόφαση της μη διεξαγωγής, παρότι οι Βολιώτες επισήμαναν πως βρήκαν τα χρήματα και ζήτησαν λίγα ακόμα λεπτά προθεσμία. Τελικά η απόφαση δεν άλλαξε και πλέον το τι θα γίνει με τον αγώνα αυτό, θα το αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, με την Ζάκυνθο να είναι αυτή που θα το κερδίσει με 3-0, καθώς το φταίξιμο ήταν της Νίκης, με τους Βολιώτες να κινδυνεύουν και με επιπλέον τιμωρία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και στο ματς του Διαγόρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε αργήσει να καταβληθεί το ποσό στους διαιτητές, αλλά αυτό έγινε μετά από 45 λεπτά και διεξήχθη κανονικά η αναμέτρηση. Τώρα, ωστόσο ,ο Μιχάλης Βοσκάκης ξεκαθάρισε πως η διορία θα ήταν μισή ώρα όπως αρμόζει ο νόμος, με συνέπεια να υπάρξει η αναβολή. Τα λεφτά πάντως που έπρεπε να δοθούν ήταν μόλις 3.600 ευρώ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα