Με αλλαγές και... Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Με αλλαγές και... Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

bet365

Με πολλές αλλαγές και τον Μπεργκ στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό (19:30, ΟΤΕ Sprt1), με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα "κλειδώσει" την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Σουηδό στράικερ έφτασε. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που τον άφησε στα "πιτς" για περισσότερο από δύο μήνες, ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται ξανά στην αποστολή του Τριφυλλιού για την αποψινή αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Οι "πράσινοι" έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο, καθώς μετά το διπλό στο Βόλο, μπορούν να "κλειδώσουν" την πρόκριση στην επόμενη φάση και να πάνε αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική στα Χανιά, αντιθέτως το συγκρότημα του Μάκη Χάβου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από το διπλό, εκτός απροόπτου το βγάζει οριστικά εκτός.

Ο Γιάννης Αναστασίου ωστόσο ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, με τον Κοτσόλη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, τους Μπούρμπο (δεξιά), Χουχούμη (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας και κεντρικό δίδυμο της οπισθοφυλακής τους Ρισβάνη, Μέντες. Στην τριάδα του κέντρου θα βρίσκονται οι Δώνης, Λαγός, Μπούι, πιο μπροστά τους ο Μπαϊράμι και στην επίθεση ο Πέτριτς με τον Κλωναρίδη, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή κι ο Μπεργκ.

Όσο για τον Παναιτωλικό, ο Στεφανάκος θα υπερασπιστεί την εστία του, Κουτρουμάνος, Εντζεγκουέλε, Κούσας και Ρουμπουλάκου (από δεξιά προς αριστερά) η αμυντική τετράδα, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Καλογέρης και Γοδόι. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μύγας, Καπέλ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βασιλείου, θα παίξει ο Κόρμπος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα