Άνετα η Μπορντό, show Σισέ για Μπαστιά!

Gazzetta team
Άνετα η Μπορντό, show Σισέ για Μπαστιά!

bet365

Η Μπορντό πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας με 3-1 της Τουλούζ. Σούπερ Σισέ και πρόκριση για Μπαστιά.

Την πρόκριση στους «16» του Γαλλικού Λιγκ Καπ πήρε η Μπορντό, στο ματς που ξεχώρισε από το πρόγραμμα της Τρίτης κόντρα στην Τουλούζ. Οι φιλοξενούμενοι, δεν βρήκαν κάποια σοβαρή αντίσταση και έφτασαν άνετα σε αυτό το 3-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11' ο Παλοίς, με τον Κοντέντο να κάνει το 0-2 στο 25' και να δείχνει πω η ομάδα του καθαρίζει την πρόκριση. Το 0-3 ήρθε στο 68' με τον Ντιαμπατέ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 84' με τον Άκπα Άκπρο. αλλά να μην μπορούν να πετύχουν κάτι άλλο στα λεπτά που απέμεναν...

Ο Σισέ έδωσε την πρόκριση στην Μπαστιά!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αυτό που ξεχώρισε είναι η εμφάνιση του Τζιμπρίλ Σισέ με την Μπαστιά. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, μπήκε αλλαγή στο 46' και ουσιαστικά άλλαξε όλο το παιχνίδι...

Η Οσέρ, είχε ανοίξει το σκορ στο 13' με τον Μπομπό και κρατούσε αυτό το προβάδισμα μέχρι και το 58' όταν ισοφάρισε για την Μπαστιά ο Αγιέ... Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Σισέ!

Αρχικά στο 64' έκανε το 2-1 για την ομάδα του και στο 71' κλείδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Μάλιστα, αυτά τα γκολ ήταν και τα πρώτα του στη σεζόν!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπαστιά-Οσέρ 3-1

Καέν-Κλερμόν 4-3 (3-3 κ.α.)

Εβιάν-Λοριάν 1-2

Λανς-Κρετέιγ 0-2

Μονπελιέ-Αζαξιό 0-1

Ναντ-Λαβάλ 4-0

Ρεμς-Αρλ 2-3 (2-2 κ.α.)

Τουλούζ-Μπορντό 1-3

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα