Ιορδανίδης: «Όλα για την ομάδα»

Ιορδανίδης: «Όλα για την ομάδα»

bet365

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο γκολ του Αχαρναϊκού, Γιώργος Ιορδανίδης, μίλησε στο gazzetta.gr για την πρώτη νίκη στην σεζόν, κόντρα στον "Φωστήρα και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από το χέρι, πήρε τον Αχαρναϊκό ο Γιώργος Ιορδανίδης, που με δύο δικά του τέρματα οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκης στο πρωτάθλημα κόντρα στον Φωστήρα. Μιλώντας στο gazzetta.gr, 25χρονος τόνισε πως «χάρηκα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου και με τα γκολ που πέτυχα, φτάσαμε στην νίκη. Ήταν η πρώτη μας για την σεζόν και αυτό είναι που μετράει, όχι ποιος σκοράρει. Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και σημασία έχει να βλέπουμε το αντίκτυπο των κόπων μας, από όποιου παίκτη τα... πόδια κι αν έρχεται αυτό».

Όσο για την συνέχει στην σεζόν, είπε: «Ο Αχαρναϊκός είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η διοίκηση είναι δίπλα μας, το τεχνικό τιμ μας βοηθάει πάρα πολύ και γι αυτό, εμείς θέλουμε να τους δίνουμε χαρές και να τους δικαιώνουμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας».

Τέλος, σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση, που ακολουθεί, τόνισε: «Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να προσπαθήσουμε και να αποδείξουμε πως τα φαβορί φαίνονται στην πράξη. Σίγουρα, όμως, το έργο μας δε θα είναι καθόλου εύκολο, αφού η ΑΕΚ πέρα από την φανέλα, έχει και ένα εξαιρετικό ρόστερ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα