«Η πιο επαγγελματική ομάδα της καριέρας μου!»

Γιώργος Καραμάνος
«Η πιο επαγγελματική ομάδα της καριέρας μου!»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τους παίκτες του, μιλώντας για την αυτοθυσία, την ποιότητα και τη δίψα που είχαν για την ανατροπή κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

«Μιλώντας για την αυτοθυσία, τη σοβαρότητα, για την πιστή εφαρμογή του πλάνου, των οδηγιών, της στρατηγικής και για το τρέξιμο και την επιθυμία για τη νίκη, αυτή νομίζω ότι είναι η πιο επαγγελματική ομάδα που είχα ποτέ μου!» Σίγουρα τα λόγια του Κάρλο Αντσελότι αποτελούν τεράστιο παράσημο για τους ποδοσφαιριστές του. Πόσο μάλλον εάν αναλογιστεί κανείς ποιες ήταν οι άλλες ομαδάρες που έχει προπονήσει.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να σταθεί σε πρόσωπα αν και είχε κάτι ξεχωριστό να πει για τους Μπενζεμά, Ισκο, εξηγώντας παράλληλα και το πως ήρθε αυτή η ανατροπή κόντρα στη Μπαρτσελόνα: «Ο Ισκο θυσιάζεται και γι αυτό κερδίζει. Η δουλειά που έκανε στο γήπεδο ήταν εξαιρετική. Για τον Μπενζεμά το έχω ξαναπεί ότι είναι φανταστικός. Η νίκη πάντως ήρθε επειδή το θέλαμε περισσότερο. Απαντες εργάστηκαν γι αυτό στο υψηλότερο επίπεδο, τα έδωσαν όλα και ανταμείφθηκαν από το αποτέλεσμα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα