Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων 1926 3-2 (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων 1926 3-2 (vid)

bet365

Ένα απίστευτο ματς έγινε στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Απόλλων 1926 με 3-2 και να φτάνει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Σεφτέ έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 3-2, κάνοντας και ανατροπή κόντρα στον Απόλλων 1926.

Γεμάτο σε φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε και γρήγορο γκολ... Συγκεκριμένα στο 7' ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κούτσι μετά από εκτέλεση φάουλ του Πινάρες. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Τσούτση από κοντά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε στο 9' ο Απόλλων, το πέτυχε στο 27', μετά από λάθος του Κολίτσι, ο Ευσταθίου προ κενής εστίας έκανε το 1-1. Εννέα λεπτά μετά την ισοφάριση, η ομάδα της Καλαμαριάς λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα, όταν η κεφαλιά του Τσούτση σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει και στο 38' έχασε νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Ευσταθίου βγήκε στην κόντρα, πέρασε και τον Κολίτσι, το πλασέ του όμως σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο Μακρυδημήτρης και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρωτοβουλία, απείλησε αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων 1926 κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 56' ο Νατσιόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Μπάρμπα, πέρασε στον Τσούτση και αυτός με σουτ έκανε το 1-2. Ωστόσο, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην ισοφάριση με τον Μακρυδημήτρη στο 57' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι είχε πάρει... φωτιά και μέσα σε τρία λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να κάνει την ανατροπή και ουσιαστικά να πάρει τη νίκη. Μετά το 2-2 λοιπόν, στο 59' ο Νικολιάς πέρασε στον Μπιτάνγκ και αυτός με διαγώνιο ωραίο σουτ έκανε το 3-2 και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι στο 63' έμειναν και με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπάρμπα. Ο Απόλλωνας από εκεί και πέρα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο χωρίς να χάσει κάποια τεράστια ευκαιρία γνώρισε την ήττα και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Ζέρης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ (46' Μέζα), Πινάρες, Νικολιάς (67' Κεσίδης), Μπιτάνγκ, Κούτσι (83' Διαμαντόπουλος).

Απόλλων 1926 (Θωμάς Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Δήμου (87' Καράμπελας), Μπερτέν, Ακασού (80' Σουλίδης), Ολίσε, Νατσιόπουλος (68' Γκέσιος), Τσούτσης, Ευσταθίου, Β. Παπαδόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα