«Μπουνιά στον Πιρές από προπονητή στην Ινδία»!

Gazzetta team
«Μπουνιά στον Πιρές από προπονητή στην Ινδία»!

bet365

Ο Ρομπέρ Πιρές εμφανίζεται να δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο από αντίπαλο προπονητή στην Ινδία, όπως κατήγγειλε ο Ζίκο.

Ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ αγωνίζεται πλέον στο ινδικό πρωτάθλημα και την FC Γκόα, τεχνικός της οποίας είναι ο Ζίκο. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με την Ατλέτικο Κλκούτα, ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού κατήγγειλε ότι ο αντίπαλος προπονητής, Ατόνιο Λόπεζ Χαμπάς χτύπησε στο πρόσωπο τον Πιρές στη φυσούνα και ήδη τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας αρχής ερευνούν την υπόθεση.

«Το πιο σοβαρό γεγονός που συνέβη στον αγώνα είναι ότι ένας από τους παίκτες μας μου είπε πως τον κτύπησε ο κόουτς της αντίπαλης ομάδας. Ο Πιρές μου είπε ότι δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο από τον κόουτς της Ατλέτικο και αυτό είναι ντροπή. Σας λέω τι μου είπαν οι παίκτες μου, δεν το είδα προσωπικά αλλά δε νομίζω ότι ο Πιρές θα πει ψέματα και θα υποστηρίξει κάτι που δεν συνέβη».

Εκείνο πάντως που υποστήριξε ο συνιδιοκτήτης της Ατλέτικο Κλκούτα, Ούτσαβ Πάρεκχ, είναι ότι: «Κανείς μας δεν ήταν παρών στο καταγγελλόμενο επεισόδιο. Έχουμε στείλει επιστολή στη Λίγκα και περιμένουμε να ερευνήσουν το γεγονός και να βρει την αλήθεια. Τηλεοπτικές εικόνες είναι στη διάθεση όλων και δεν θα είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το επεισόδιο θα φανεί στα τηλεοπτικά πλάνα».

 

Τελευταία Νέα