Μέντες: «Οι άλλοι στο γήπεδο, εγώ στον... καναπέ»

Μέντες: «Οι άλλοι στο γήπεδο, εγώ στον... καναπέ»

Gazzetta team
Μέντες: «Οι άλλοι στο γήπεδο, εγώ στον... καναπέ»

bet365

Ο Νταβίντ Μέντες εξέφρασε την πικρία του που δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Τρομερή ατάκα για τον κόσμο του «τριφυλλιού»!

Ο έμπειρος μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι από τον... καναπέ, όπως ανέφερε στην ολλανδική “Telegraaf”

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν θα πάω στην Ολλανδία. Η μητέρα μου και πολλοί φίλοι μου θα είναι στις κερκίδες και η οικογένειά μου, η γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά θα πάνε επίσης στην Ολλανδία. Αρχικά ήταν για να δουν τον αγώνα, αλλά τώρα θα πάνε για να δουν την οικογένειά μας. Έτσι εγώ θα μείνω σπίτι μόνος και θα δω το ματς από τον καναπέ. Ήλπιζα να ξεπεράσω εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού μου και να αγωνιστώ, γιατί ανυπομονούσα για αυτά τα ματς. Όμως οι ενοχλήσεις παρέμειναν για περισσότερο καιρό από όσο υπολογίζαμε», δήλωσε ο Μέντες.

Όσον αφορά τον κόσμο, ήταν... ξεκάθαρος: «Στο γήπεδο θα υπάρχουν 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Θα κάνουν σίγουρα περισσότερο θόρυβο από τους 35 χιλιάδες φίλους της Αϊντχόφεν. Μπορώ να σας από αυτή τη στιγμή πως οι ποδοσφαιριστές της PSV θα δουν ένα καζάνι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα