Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη

bet365

Ο Άρης επιστρέφει ως φιλοξενούμενος στην Νέα Ευκαρπία και θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Την πρώτη του διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αναζητά η ομάδα του Άρη, η οποία επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, ως φιλοξενούμενη αυτή τη φορά, για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Περιθώρια για νέα απώλεια δεν υπάρχουν, με το ματς κόντρα στον Καμπανιακό να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.

Στα υπέρ για τους «κιτρινόμαυρους», είναι και το δυναμικό παρόν που αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί του, καθώς, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από 3.000 και πλέον φίλους του Άρη, που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση για το πρώτο διπλό στην σεζόν.

Στο αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Καρατζιοβαλής, με τους Φερνάντες, Γκόλια μπροστά του, τον Λιόλιο αριστερά και τον Λιόνη αντί του τραυματία Ψυχογιού στα δεξιά. Προβατίδης και Σουνάς θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα, με τους Ρένια, Παπαδόπουλο στα άκρα, ενώ πίσω από τον Ατματσίδη, θα κινείται ο πρωταγωνιστής της νίκης με το Αγιονέρι, Μάουρο Πόι.

Η αποστολή του Αρη: Μπαϊμάκης, Καρατζιοβαλής, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Χιντασέλι, Πόι, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα