Τραγική η κατάσταση στον Πανηλειακό

Τραγική η κατάσταση στον Πανηλειακό

bet365

«Πόρτα» από εστιατόριο στον Πανηλειακό, με τους παίκτες να την βγάζουν με σάντουιτς! Παραμένει, παρόλα αυτά, ο Καβάλο, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος στην διοίκηση.

Τραγικές καταστάσεις ζουν στον Πανηλειακό, με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι και να φτάνουν, πλέον, στα όριά τους. Όπως τόνισε και ο Μπουντόπουλος, πλέον παίζουν για την φανέλα και τον κόσμο της ομάδας, κάτι που βέβαια, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, είναι η... έξωση από το εστιατόριο που τρώνε οι παίκτες, το οποίο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να γευματίσουν. με αποτέλεσμα αυτοί να την «βγάλουν» με σάντουιτς!

Όσο για το θέμα του προπονητή, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της διοίκησης, Τζίτζι Παραβέζε, ο Καβάλο θα μείνει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας και θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να αναβαθμιστεί το δίπλωμά του και να υπογράψει συμβόλαιο. Από την μεριά του ο τεχνικός των «κόκκινων» φέρεται να έχει παραδεχτεί πως δεν σκόπευε να φύγει και πως όσα είπε, ήταν για να πιέσει καταστάσεις!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα