Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Football League

Gazzetta team
Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Football League

bet365

Με τρία παιχνίδια του Νότιου ομίλου, αρχίζει η δεύτερη αγωνιστική της Football League. Γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πανηλειακό και Παναιγιάλειο στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στη σέντρα για την δεύτερη αγωνιστική της Football League ετοιμάζονται να βρεθούν οι ομάδες της δεύτερης Εθνικής κατηγορίες. Το πρόγραμμα έχει αγώνες την Παρασκευή, την Κυριακή, την Δευτέρα, αλλά και την Τετάρτη.

Το πρόγραμμα ανοίγει την Παρασκευή με τρία ματς από τον Νότιο Όμιλο. Αρχικά στις 5 το απόγευμα, η Παναχαϊκή κάνει την δική της πρεμιέρα (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική) κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών (ΟΤΕ Sport 4) και αναζητά το πρώτο της τρίποντο, ενώ ο Ηρακλής ψαχνών θέλει να κάνει το 2/2 μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας.

Την ίδια ώρα τα Χανιά υποδέχονται τον Φωστήρα, με τις δύο ομάδες να έχουν μπει με το... αριστερό στο νέο πρωτάθλημα. Τα Χανιά, έχουν έναν βαθμό, ενώ ο Φωστήρας έχει ξεκινήσει με ήττα. Έτσι και οι δύο ομάδες αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο.

Τέλος, το πρόγραμμα της Παρασκευής κλείνει στις 7 το απόγευμα με το ντέρμπι ανάμεσα σε Πανηλειακό και Παναιγιάλειο (OTE Sport 4). Οι δύο γειτονικές ομάδες αγωνίζονται στο γήπεδο του Πύργου με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τους πρώτους τους βαθμούς έπειτα από την ήττα από την ΑΕΚ και τους γηπεδούχους να αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο μετά την ισοπαλία με τον Άλιμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

Πανηλειακός - Παναιγιάλειος (17:00 OTE Sport 4)

Χανιά - Φωστήρας (17:00)

Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών (19:00 OTE Sport 4)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Αχαρναϊκός - Ερμιονίδα (16:00)

Φωνικός - Λαμία (16:00)

Απόλλων 1926 - Πιερικός (16:00)

Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

Τύρναβος - Ζάκυνθος (16:00)

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (18:00 OTE Sport 4)

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ (16:00 OTE Sport 4)

Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου (18:00 OTE Sport 4)

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

Καλλθιέα - Άλιμος (16:00)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα