Ζήτησε «γκάζια» ο Σαρρής, παράπονα για παίκτες ο Ρανιέρι

Ζήτησε «γκάζια» ο Σαρρής, παράπονα για παίκτες ο Ρανιέρι

Gazzetta team
Ζήτησε «γκάζια» ο Σαρρής, παράπονα για παίκτες ο Ρανιέρι

bet365

Να... σφίξει τα λουριά στην Εθνική ομάδα ζήτησε από τον Ρανιέρι ο Γιώργος Σαρρής, με τον Ιταλό από την πλευρά του να απορεί για την έλλειψη πάθους. Από ποιους παίκτες υπάρχουν παράπονα...

Εκτός από το τετ α τετ που είχαν οι δύο άνδρες μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης, συναντήθηκαν ξανά χθες για δύο ώρες, πριν ο Ιταλός “πετάξει” για την πατρίδα του για να αναλύσουν τα κακώς κείμενα της Εθνικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επανέλαβε τη στήριξη της Ομοσπονδίας στο πρόσωπο του ομοσπονδιακού τεχνικού, παράλληλα όμως εμφανίζεται να του ζήτησε να γίνει πιο αυστηρός, ώστε να αλλάξει άμεσα η εικόνα της “γαλανόλευκης”. Στον αντίποδα ο Ρανιέρι φέρεται να εξέφρασε παράπονα για έλλειψη πάθους κι εγωισμού από την πλευρά των παικτών, θεωρώντας πως αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα μέχρι στιγμής, ενώ παραδέχτηκε ότι βιάστηκε να αλλάξει πολλά πράγματα.

Ο προβληματισμός μάλιστα του Ιταλού και γενικότερα στην ΕΠΟ φαίνεται πως έχει να κάνει κυρίως με την εικόνα παικτών όπως οι Μανωλάς, Σαμαράς και Μήτρογλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, από τους οποίους βλέπει ότι δεν έχει πάρει εκείνα που περίμενε, παρ' ό,τι στηρίζει πολλά πάνω τους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να ανασυγκροτηθεί η εθνική ως το επόμενο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, με τον αντίπαλο φυσικά να προσφέρεται για να πάρει τα... πάνω της ξανά η “γαλανόλευκη”.

 

Τελευταία Νέα