Γκέκας: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Ρανιέρι»

Γκέκας: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Ρανιέρι»

Gazzetta team
Γκέκας: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Ρανιέρι»

bet365

Ο Φάνης Γκέκας ζήτησε υπομονή για τη νέα Εθνική τονίζοντας ότι θα πρέπει να στηριχθούν τόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι όσο και οι διεθνείς. Ο επιθετικός της Ακχισάρ ανέφερε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει έτοιμος να προσφέρει αν κληθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι, αυτό με την Βόρειο Ιρλανδία. Μείναμε πίσω βαθμολογικά και αυτό είναι το σημαντικό για την Εθνική. Πρέπει, πάντως, να δώσουμε χρόνο στην ομάδα, είναι σε μεταβατική περίοδο, οι παίκτες είναι νέοι και δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη σε αυτούς.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Χρειάζεται χρόνος, ίσως και να χρειαστεί να πάμε μία διοργάνωση πίσω».

Για το εάν η Εθνική έχασε την αγωνιστική της ταυτότητα: «Αυτό φαίνεται ότι έχει χαθεί, όντως. Αυτό που υπήρχε μέχρι το Μουντιάλ, αλλά μπορεί να διορθωθεί. Η φανέλα της Εθνικής είναι βαριά, είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες.

Οι Έλληνες δεν έχουν υπομονή και θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Για τα τελευταία αποτελέσματα ευθύνονται όλοι, όχι μόνο ο Ρανιέρι το βάρος. Εδώ και δέκα χρόνια όλοι φωνάζουμε για ανανέωση, ξαναλέω ίσως χρειαστεί να πάει και μία διοργάνωση στράφι για να φτιαχτεί μία νέα ομάδα.

Ο κ. Ρανιέρι είναι καινούργιος, πρέπει να τον βοηθήσουμε να βρει τα πατήματά του. Δεν έχει σημασία ποιος είναι προπονητής, σημασία έχει η Εθνική ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι αυτή τη στιγμή και από εδώ και πέρα να ανασυγκροτηθούμε. Πρέπει να βρούμε την ποδοσφαιρική μας ταυτότητα.

Έγινε γρήγορα η αλλαγή από την μία εποχή στην άλλη και δεν μπορεί αυτοί να είναι κακοί παίκτες, απλώς είναι νέοι. Πρέπει να δώσουμε πολύ χρόνο».

Για το δίδυμο Αθανασιάδη-Μήτρογλου στην επίθεση: «Αν ήμασταν σε άλλη περίοδο που έπαιζε η Εθνική 4-4-2 μπορεί να ταίριαζε. Είναι εξελίξιμοι παίκτες και οι δύο, αλλά ίσως να μην ταίριαζε αυτό το σύστημα αυτή την περίοδο. Όλη η ομάδα έχασε, αυτό πρέπει να το σημειώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ρανιέρι δεν τον συμπεριέλαβε στην τελευταία αποστολή: «Αυτό είναι θέμα προπονητή, εγώ θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και όποτε με χρειαστεί εγώ είμαι εδώ».

 

EURO Τελευταία Νέα