Απίστευτη καζούρα σε Γάλλο από Σουηδούς! (vid)

Gazzetta team
Απίστευτη καζούρα σε Γάλλο από Σουηδούς! (vid)

bet365

Ο Κουρζαβά σκόραρε πίστεψε ότι οι Γάλλοι προκρίθηκαν και άρχισε τη καζούρα. Έλα όμως που η μπάλα είναι... άτιμη. Οι Σουηδοί ένα λεπτό αργότερα σκόραραν και φυσικά το μόνο που τους ένοιαζε είναι να βρουν τον Γάλλο και να τον κοροϊδέψουν.

Στα πλέι οφ του EURO 2015 για τις εθνικές U21 διαδραματίστηκε όλο αυτό. Οι Γάλλοι είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0. Όπως είναι φυσικό οι Σουηδοί μπήκαν φουριόζοι στον επαναληπτικό για να καλύψουν την διαφορά και τα κατάφεραν αφού μέχρι το 87 ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 και κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους. Κάπου εκεί όμως ο Γάλλος Κουρζαβά σκόραρε με κεφαλιά και πίστεψε ότι έδωσε την πρόκριση στην εθνική του με αποτέλεσμα να τον νοιάζει μόνο να ασχοληθεί με τους αντιπάλους του και με το γεγονός ότι έχασαν την πρόκριση. Και άρχισε τις χειρονομίες μμε πιο χαρακτηριστική, να βάζει το χέρι στο κεφάλι του...

Το παιχνίδι όμως λήγει με το σφύριγμα του διαιατήτη και αφού αυτό δεν είχε έρθει ακόμα η Σουηδία έκανε το 4-1 και κατάφερε και προκρίθηκε εκείνη. Όπως είναι λογικό έναν άνθρωπο έψαχναν στο γήπεδο και αυτός ήταν ο Γάλλος για να του ανταποδώσουν το κράξιμο!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Τελευταία Νέα