Ήττα για την Κύπρο στην Ουαλία

Gazzetta team
Ήττα για την Κύπρο στην Ουαλία

bet365

Εκτός έδρας ήττα για την Κύπρο στο ματς με την Ουαλία με σκορ 2-1 με την... παρέα του Μπέιλ να παίζει με 10 από το 47' λόγω αποβολής του Κινγκ.

Πάλεψε αρκετά η Κύπρος στο παιχνίδι με την Ουαλία όμως παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 λόγω κόκκινης κάρτας του Κινγκ στο 47' απέσπασαν το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 2-1. Στο 13ο λεπτό μετά από μεταβίβαση του Κινγκ στον Κόττεριλ και έπειτα από κακό υπολογισμό άμυνας και γκολκίπερ ήρθε το 1-0. Οι Κύπριοι επιχείρησαν να απαντήσουν όμως το πλασέ του Σωτηρίου στο 14' δεν είχε μεγάλη τύχη.

Στο 15' μετά από ένα μακρινό σουτ του Μπέιλ μετά από ατομική του ενέργεια, ο Κίσσας με δεύτερη προσπάθεια μάζεψε την μπάλα. Στο 23ο λεπτό έπειτα από εξαιρετικό τακουνάκι του Μπέιλ -που... μάγεψε την κερκίδα με αυτήν την κίνηση- ο Ρόμπσον-Κανού βγήκε τετ α τετ με τον Κίσσα για να γίνει το 2-0. Στο 30' ο Αντωνιάδης έκανε καλό γύρισμα από τα αριστερά όμως ο Σωτηρίου δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την προβολή,

Στο 35ο λεπτό οι Κύπριοι μείωσαν με εκτέλεση φάουλ του Λαμπάν. Στο 40' έγινε μία πολύ καλή επέμβαση του Κύπριου κίπερ σε φάουλ του Μπέιλ για να διώξει μετά ο Μακρής την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή. Στο 47' ο Κινγκ αποβλήθηκε για χτύπημα από πίσω στον Μακρίδη. Στο 48' ο Κίσσας έβαλε... stop σε νέα προσπάθεια των Ουαλών κάνοντας σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Κόττεριλ. Στο Β' μέρος οι φάσεις σε σχέση με το Α' ήταν λιγότερες.

Οι Ουαλοί παίζοντας με 10 είχαν κλείσει καλά τους χώρους για να κρατήσουν αποτέλεσμα. Στο 83' χάθηκε μία καλή ευκαιρία για την Κύπρο. Μπαλιά από τον Κυριακού και κεφαλιά του Εφραίμ που πέρασε λίγο άουτ. Στατιστικά πάντως η Ουαλία έχει καταφέρει να πάρει μόνο τρεις καθαρές νίκες (σ.σ. δίχως να δεχθεί γκολ) στα τελευταία της 22 παιχνίδια.

* Η φωτογραφία είναι από το κυπριακό site Balla.com.cy.

 

EURO Τελευταία Νέα