«Γκολ στη φτώχεια» στην Πρέβεζα (vid)

Gazzetta team
«Γκολ στη φτώχεια» στην Πρέβεζα (vid)

bet365

Ημέρα ποδοσφαιρικής γιορτής για την Πρέβεζα ήταν η Κυριακή, καθώς στο δημοτικό στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα», η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» φιλοξένησε την Εθνική Ομάδα των Αστέγων, σε ένα ματς ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ήταν ένα ματς ποδοσφαιρικά «χορταστικό» από κάθε άποψη! Έξι γκολ, τρία δοκάρια (και τα τρία ο «κάπτεν» της Εθνικής Αλέξανδρος Αγγελής) και στην εξέδρα καμιά τριανταριά οπαδοί της Αλληλεγγύης και της Εθνικής Αστέγων, που έκαναν όμως για... 100! Τελικό αποτέλεσμα 3-3 (Κοτένογλου, Ντίλο (2) – Αχμέτ (2), Ντάνι).

Διαιτητικό τρίο: Λιάσκος, Ευθυμίου, Γκλιάτης.

Για την Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» αγωνίστηκαν οι: Χαρισιάδης, Μαγκλάρας Γ., Καραμούτσιος, Νταλαούτης, Πουλιάνος, Κατωγιάννης, Ντίκος, Μαγκλάρας Στ., Βέλλιος, Γιαννακός, Ντίλο, Καραμούτσιος Jr., Κοτένογλου, Ναστούλης, Ναστούλης Jr., Μερισιώτης, Κατσαντώνης, Χαϊδάκης, Τσόγκας, Κουλιάτσης, Πάτσης, Τσιρώνης.

Για την Εθνική Αστέγων αγωνίστηκαν οι: Κοτόφσκι, Καϊάφας, Βονιτσάνος, Μούσα, Ινιές, Κώτσος, Αχμέτ, Αγγελής, Γεωργόπουλος, Σαμίρ, Ντάνι, Αράπογλου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός της Εθνικής Αστέγων, Αλέξανδρος Αγγελής, ευχαρίστησε την Αλληλεγγύη Πρέβεζας για τη φιλοξενία και αναφέρθηκε στο πόσο βοήθησε τον ίδιο το ποδόσφαιρο και η παρέα της Εθνικής Αστέγων, ώστε να ξεπεράσει σοβαρά προβλήματα στη ζωή του, τονίζοντας παράλληλα πως η Εθνική Αστέγων δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε φυλές, θρησκείες, προβλήματα.

Ο αρχηγός της «Αλληλεγγύης» Θανάσης Κατωγιάννης, μίλησε για το στόχο της ποδοσφαιρικής αυτής συλλογικότητας και παρέας, υποστηρίζοντας πως μόνο όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του, μπορούμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε συνανθρώπους μας που δεν ήταν τόσο τυχεροί στη ζωή τους.

*Η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» ευχαριστεί ιδιαίτερα το Preveza City και τον κ. Στράτο Ιωάννου, καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα αθλητισμού, κ. Βαγγέλη Συγκούνα για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του αγώνα.

Κυρίως όμως ευχαριστεί από καρδιάς και πάνω από όλους και απ' όλα, όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν την Εθνική Αστέγων και τον ανώνυμο Πρεβεζάνο, που στήριξε από το υστέρημά του την προσπάθεια να περάσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης, μέσω του ποδοσφαίρου.

Ευχαριστεί επίσης την Εθνική Αστέγων, για το κυριακάτικο μάθημα ζωής και αγώνα...

Πηγή: atpreveza.gr

 

Τελευταία Νέα