Ντουρμάζ: «Μου δίνει δύναμη και με εμπνέει ο Ροναλντίνιο»!

Δημήτρης Τομαράς
Ντουρμάζ: «Μου δίνει δύναμη και με εμπνέει ο Ροναλντίνιο»!

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε για την απόδοσή του στο ματς με την Ρωσία, τον αγαπημένο του Ροναλντίνιο, το που προτιμά να παίζει καθώς και τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στην Aftonbladet παραχώρησε ο Ντουρμάζ που μεταξύ άλλων υπογράμμισε για τον Ολυμπιακό: «Είναι μεγάλη η διαφορά επιπέδου εδώ που βρίσκομαι. Στα πάντα. Από την στιγμή που παίζεις στην πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα όλοι σε ξέρουν. Όπου και να πας, όλοι σε αναγνωρίζουν και μάλιστα πολύ εύκολα. Όσο για το όνομά μου στην φανέλα ήταν κάτι που έτυχε. Όταν πήγα στην Τουρκία, θεώρησα πιο κουλ να έχω το Τζίμι. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό, μου είπαν ότι το Τζίμι είναι καλύτερο».

Σε ερώτηση για που προτιμά να αγωνίζεται αλλά και για τον αγώνα με την Ρωσία είπε: «Μου αρέσει να παίζω στο κέντρο. Μου αρέσει επίσης και στα άκρα, αλλά τότε έχω συνεχώς την μπάλα στα πόδια μου. Μου αρέσει όλο και περισσότερο να είμαι στο κέντρο. Για το ματς με τους Ρώσους έχω να τονίσω πως είχα τρελαθεί! Είχα αρρωστήσει. Ποτέ δεν ήμουν τόσο τρελαμένος. Δεν είχε σημασία ποιον είχα αντίπαλο. Απλά έτρεχα γύρω του. Ίσως αυτό να προέρχεται από τον αγώνα με τη Μάλμε. Επειδή δεν είχαμε αγώνα πρωταθλήματος, είχα να παίξω 1,5 εβδομάδα».

Για την διάδοχη κατάσταση όταν φύγει ο Ιμπραϊμοβιτς από την Εθνική και τα σχόλια του «Ίμπρα» για εκείνον απάντησε: «Υπάρχει και ο Ερκάν. Προσωπικά ξέρω τι μπορώ αλλά και το τι πρέπει να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση. Διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι. Στο εξωτερικό είναι σκληρά. Είναι πολύ σκληρά. Στην Σουηδία κάνεις ένα κακό παιχνίδι και αυτό είναι.

Στο εξωτερικό σου φωνάζουν ακόμα και αν κάνεις ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό. Ποτέ δεν νευριάζω σε ένα παιχνίδι. Ίσως μερικές φορές λίγο, αλλά ποτέ δεν χάνω τον έλεγχο. Αγαπώ τα μεγάλα παιχνίδια. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος σε αυτά». Όταν του τέθηκε ερώτηση σχετικά με τα βίντεο του Ροναλντίνιο που βλέπει για να ανεβαίνει η ψυχολογία του τόνισε: «Ειλικαρινά Με ενθουσιάζει. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Μου δίνει έμπνευση να τον βλέπω. Είναι ένας συνδυασμός γκολ, κόλπων, πάσας και ντρίμπλας».

Επίσης μίλησε και για τα γεγονότα στην Συρία (σ.σ. η μητέρα του είναι Λιβανέζα). Αποκάλυψε πως είχε πάει εκεί το 2008 και ότι είχε δεχθεί κλήση από την Κ21 του Λιβάνου όμως εκείνος προτίμησε την Σουηδία. Αν και ο παππούς του γεννήθηκε εκεί, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανέναν γνωστό εκεί. Όσο για τα όσα συμβαίνουν τόνισε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό γίνεται τώρα. Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν είναι άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς να τους αποκαλέσω. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα άτομο μπορεί να κάνει κακό στον άλλον και να το χαίρεται. Για μένα είναι ακατανόητο».

 

EURO Τελευταία Νέα