Σαλπιγγίδης: «Ποτέ δεν βάζω προσωπικούς στόχους»

Gazzetta team
Σαλπιγγίδης: «Ποτέ δεν βάζω προσωπικούς στόχους»

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για την εμπειρία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά η συνέντευξη στη σελίδα του εκπροσώπου του, Τάσου Σαλωνίδη:
Για το πως βίωσε την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το πως αισθάνεται αυτή τη στιγμή μετά το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: "Ηταν μια μεγάλη εμπειρία η Βραζιλία! Η συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας υψηλός στόχος και μια μεγάλη εμπειρία για κάθε ποδοσφαιριστή. Νιώθω τυχερός που είχα δύο φορές την ευκαιρία να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά και θέλω να παραμείνω υγιής για να βοηθήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ να πετύχει το καλύτερο δυνατό τη φετινή σεζόν".

Για το ότι κατέχει αρκετά ρεκόρ και είναι αρχηγός της Εθνικής: "Ποτέ δεν βάζω προσωπικούς στόχους. Αυτό που αναρωτιέμαι και σκέφτομαι πάντα είναι «πώς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα». Αυτά που έχω καταφέρει μέχρι τώρα, οφείλονται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στους συμπαίκτες μου".

Για το ότι απολαμβάνει αναγνώριση και σεβασμό και στο εξωτερικό, παρότι δεν έχει αγωνιστεί εκτός Ελλάδας: "Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχω κερδίσει το σεβασμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σεβάστηκα και συνεχίζω να σέβομαι όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα έως τώρα».

Για το τι θα συμβούλευε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: "Να αγαπούν αυτό που κάνουν και να το διασκεδάζουν. Μέσα από τον αθλητισμό, μόνο μπορούν να κερδίσουν. Μπορούν να κερδίσουν μεγάλες και σπουδαίες εμπειρίες"

 

EURO Τελευταία Νέα