Για 2ο σερί «άσφαιρος» μετά από 2,5 χρόνια ο Ολυμπιακός!

Για 2ο σερί «άσφαιρος» μετά από 2,5 χρόνια ο Ολυμπιακός!

Γιώργος Φραδελάκης
Για 2ο σερί «άσφαιρος» μετά από 2,5 χρόνια ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά έπειτα από 2,5 χρόνια!

Για μία ομάδα που ο μέσος όρος παραγωγικότητας της κυμαίνεται τουλάχιστον στα δύο γκολ, είναι αρκετά ασυνήθιστο να μη σκοράρει σε κάποιο παιχνίδι. Το να μένει ωστόσο και για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο... μηδέν, τότε μιλάμε για ένα αρκετά σπάνιο φαινόμενο κι αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Ολυμπιακού.

Μετά την ήττα στο Περιστέρι με 1-0, οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν και δεύτερη στη σειρά από τη Μάλμε στη Σουηδία (2-0), με κοινό παρανομαστή ότι και πάλι δεν βρήκαν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Από πότε είχαν να μείνουν “άσφαιροι” οι Πειραιώτες για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά; Θα πρέπει να ανατρέξουμε 2,5 χρόνια πριν για να βρούμε την απάντηση, καθώς είχε να συμβεί από τον Απρίλιο του 2012! Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός είχε έρθει ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο στις 4 Απριλίου (προκρίθηκε με το 1-0 του Φαλήρου) και τέσσερις ημέρες αργότερα ηττήθηκε με 1-0 από την Κέρκυρα στο Φάληρο, σε ένα ματς που ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, αλλά χάρισε την παραμονή στους Φαίακες.

Όσο για την τελευταία φορά που η ομάδα του μεγάλου Λιμανιού δέχτηκε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω, αφού συνέβη πριν λίγους μήνες (τον Μάρτιο), με το... εκκωφαντικό 0-3 από τον Παναθηναϊκό στο “Καραϊσκάκη” και την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-1) που ακολούθησε στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα