Μίτσελ: «Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Μίτσελ: «Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

bet365

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την πρόκριση, η οποία δυσκόλεψε μετά την ήττα από τη Μάλμε ενώ υπογράμμισε πως ήταν πέναλτι η φάση του Μανιάτη.

Στα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μάλμε στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την πρόκριση, η οποία έγινε πιο δύσκολη, έπειτα από τα σημερινά αποτελέσματα.

«Η ομάδα έπαιξε με χαρακτήρα, προσωπικότητα και αποφασιστικότητα. Κάναμε όμως πολλά λάθη στην άμυνα και αυτά τα πληρώνεις ακριβά. Από το σημείο που καθόμουν δεν έβλεπα πολύ καλά, είδαμε κάποιους από τους παίκτες μας εκνευρισμένους και αυτό οφείλεται στο ότι υπήρχαν κάποιες φάσεις αμφίβολες. Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Δεν έχω συνηθίσει να το κάνω. Πληροφορήθηκα πάντως πως η φάση του Μανιάτη ήταν πέναλτι.

Η ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας, μπορούσε να κάνει καλά κατεβάσματα, αλλά μας έλειπε η επιτυχία στα σουτ και έτσι φτάσαμε στην ήττα. Χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε μετά τη νίκη με την Ατλέτικο. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος, αυτό κάναμε σήμερα αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, να παλεύουμε», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα