Πετρίδης: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες»

Gazzetta team
Πετρίδης: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες»

bet365

Ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μείνει ο πρόεδρος της ομάδας Πρόδρομος Πετρίδης

Οι εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον πρόεδρο της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα αποτελέσματα: «Είναι γεγονός ότι και στα δύο ματς παίξαμε με μεγαθήρια και είναι κρίμα αλλά και μεγάλη ευχαρίστηση να νιώθεις ότι μπορούσες για κάτι ακόμα καλύτερο με τέτοιο. Εμείς κρατάμε τον ένα βαθμό και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Αν αναλογιστεί ότι η ομάδα είναι η ίδια με πέρσι αφού τα νέα αποκτήματα δεν είναι έτοιμοι ακόμη οπότε περιμένουμε ακόμη περισσότερη βελτίωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και τον θέλουμε και στα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

Για την ισοπαλία: «Δεν μας χαμογέλασε η τύχη σήμερα. Ήμασταν πιο επιθετικοί στην επανάληψη, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες όμως ελπίζω στα επόμενα ματς να τις μετατρέψουμε σε γκολ».

Για την μέχρι τώρα πορεία: «Είμαστε πρώτοι αήττητοι στην Κύπρο ενώ στην Ευρώπη κρατάμε τις εμφανίσεις. Ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ομάδες με ιστορία και βαριές φανέλες. Μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής».

Για το οικονομικό κέρδος από την ισοπαλία: «Είναι ένα μεγάλο συν και πήραμε ένα μεγάλο ποσό σήμερα με την ισοπαλία».

Για τον κόσμο: «Οντως ο κόσμος ήταν συγκινητικός. Το κορεό ήταν συγκινητικό ασχέτως αν θα τιμωρηθούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι και από την πώληση, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως αντιλαμβανόμαστε τους δύσκολους καιρούς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα