Πάτησε Γαλλία ο ΠΑΟΚ (pics)

Πάτησε Γαλλία ο ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Πάτησε Γαλλία ο ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Στον προορισμό της έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από ένα πολύωρο ταξίδι που κράτησε 5,5 ώρες. Στην Βενετία συνάντησε η ομάδα του Δικεφάλου τον ευρωβουλευτή πλέον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στον προορισμό της και πιο συγκεκριμένα στην κωμόπολη Μπινίκ μετά από ένα κουραστικό ταξίδι που διήρκησε για 5,5 ώρες. Παρ’ όλα αυτά οι Θεσσαλονικείς ήταν ευδιάθετη, ενώ βασικό θέμα της συζήτησης ήταν αναβολή της αγωνιστικής. Την Τετάρτη (1/10), ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 19:00 στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου Ρουντουρού και για τις 19:30 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της ομάδας. Την ημέρα του αγώνα, στις 12:00 οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Βενετία. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν στο αεροδρόμιο και συναντήθηκε με τους παίκτες και τον Άγγελο Αναστασιάδης. Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου είχε μια συνομιλία με τον Έλληνα τεχνικό, αλλά και με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα