Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 6-0 (vid)

Γιώργος Κοντογεώργης
Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 6-0 (vid)

bet365

Μετά το 0-0 με την Μάλαγα μεσοβδόμαδα, η Μπαρτσελόνα σκόρπισε με 6-0 την Γρανάδα. Χατ τρικ ο Νεϊμάρ, δύο γκολ ο Μέσι που ξεπέρασε τα 400 γκολ με τους Καταλανούς.

Μετά τη… στάση στο «Ροσαλέδα» η ομάδα του Λουίς Ενρίκε γέμισε μπαταρίες και ξέσπασε πάνω στους παίκτες του Καπαρός που παρότι είχαν καλή εικόνα στα πρώτα 25 λεπτά, κατέρρευσαν και παραδόθηκαν δεχόμενοι 3+3 γκολ. Για τους Καταλανούς πρωταγωνιστές ήταν δύο, ο Νεϊμάρ που έκανε χατ τρικ και ο Μέσι, που έβαλε δύο γκολ και έφτασε τα 400 με τη φανέλα του συλλόγου και τα 200 στο «Καμπ Νόου». Για 6ο σερί ματς πρωταθλήματος δεν δέχθηκε γκολ η Μπάρτσα.

Ολα πήγαιναν πολύ καλά για την Γρανάδα στο ξεκίνημα του ματς. Στο 7' λίγο έλειψε να γίνει η πρώτη ομάδα που σκοράρει φέτος σε βάρος της Μπαρτσελόνα αλλά μετά την προσπάθεια του Σουσές ο Ελ Αραμπί πεσμένος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Χοακίν Καπαρός είχε οργανώσει καλά τους φιλοξενούμενους και εκτός από το ότι παραλίγο να προηγηθούν, περιόρισε τους Καταλανούς σε μόλις μία φάση στο πρώτο 25λεπτο, με τον Μουνίρ να αστοχεί στο 10' σε κενή εστία μετά την πάσα του Ματιέ ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Στο 26' το πλάνο του καταστράφηκε. Ο Γιούστε έκανε τραγικό λάθος βγάζοντας σε εξαιρετική θέση τον Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε, η μπάλα κόνταρε στον Μπαμπίν, υψώθηκε και ξεγέλασε τον Ρομπέρτο (1-0). Το ματς δεν είχε καθαρές φάσεις στη συνέχεια μέχρι το 42' όταν μετά τον συνδυασμό Νιόμ-Ελ Αραμπί ο Σουσές με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Αντί να κάνει το 1-1 η Γρανάδα, πήγε στα αποδυτήρια με 3-0 στην πλάτη. Στο 43' ο Μέσι έκανε σέντρα από δεξιά και ο Κροάτης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή το 2-0 για να σκοράρει στο 45' ο Νεϊμάρ σε κενή εστία μετά την πάσα του Μέσι στον Μουνίρ (καθαρό οφσάιντ) και την επέμβαση του Ρομπέρτο.

Ολα είχαν πάρει τον δρόμο τους για την Μπαρτσελόνα, που στην επανάληψη έβαλε και τα… υπόλοιπα στην Γρανάδα, που ήταν πλέον σε κακή κατάσταση. Αφού μέσα σε ένα λεπτό (56', 57') Τσάβι και Μουνίρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ήρθαν ακόμα τρία γκολ για το σύνολο του Λουίς Ενρίκε.

Στο 62' το γκολ ήταν μάλλον το καλύτερο της βραδιάς με τον Τσάβι να βγάζει δεξιά στον Αλβες, τον Βραζιλιάνο να κάνει τη σέντρα με τη μία και τον Μέσι να σκοράρει με κεφαλιά (4-0). Στο 66' Ο Νεϊμάρ τελείωσε τη φάση με πλασέ σε τετ α τετ ύστερα από συνδυασμό Αντριάνο-Τσάβι-Μέσι και στο 82' διαμορφώθηκε το τελικό 6-0 με τον Μέσι ο οποίος δεν συγχώρεσε την αστεία αμυντική συμπεριφορά του Μουρίγιο ο οποίος έχασε τη μπάλα σαν τελευταίος παίκτης προσφέροντάς την στον Αργεντινό, που έκανε κάτι που ξέρει καλά παρά την εμφανή πτώση στην απόδοσή του φέτος…

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Ματιέ, Αλβες, Αντριάνο, Μασεράνο, Τσάβι, Ράκιτιτς (58' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπουσκέτς (64' Μπαρτρά), Μέσι, Νεϊμάρ, Μουνίρ (71' Σάντρο).

Γρανάδα (Χοακίν Καπαρός): Ρομπέρτο, Νιόμ, Μπαμπίν, Μουρίγιο, Φουλκέρ, Ιτούρα, Γιούστε (46' Εντι Πασκουάλ), Φραν Ρίκο (46' Πίτι), Χάβι Μάρκες, Ελ Αραμπί (66' Λουίς Μάρτινς), Σουσές.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα