«Ετσι τα φάγαμε από τον Ολυμπιακό!»

Γιώργος Καραμάνος
«Ετσι τα φάγαμε από τον Ολυμπιακό!»

bet365

Η κάμερα συνέλαβε τον πρόεδρο της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο να περιγράφει τα γκολ που η ομάδα του δέχτηκε στην ήττα στην Αθήνα, κατηγορώντας τον τερματοφύλακα του.

Στο περιθώριο της παρουσίας του σε εκδήλωση στη μνήμη του Λουίς Αραγονές, ο Ενρίκε Θερέθο δεν πρόσεξε ότι δίπλα του βρισκόταν μία κάμερα της τηλεόρασης, που τον... τσάκωσε να μιλάει ακόμα για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης εξηγούσε στον Εμίλιο Μπουτραγκένιο το πως η ομάδα του δέχτηκε τα τρία γκολ στην Αθήνα. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί η εδική του εντύπωση για το πως ήρθε το 1-0.

«Το πρώτο, αν και ήταν στο μοναδικό που έφταιγε ο τερματοφύλακας, πιστεύω ότι το... έπνιξε (σ.σ.: ήταν το ντεμπούτο του Γιαν Ομπλάκ). Στο δεύτερο γκολ ευθύνεται η άμυνα και το τρίτο ήταν καθαρά μία άτυχη στιγμή (σ.σ.: Βέβαια το που ακριβώς υπάρχει ατυχία στην εξαιρετική κίνηση του Μήτρογλου, δεν το εξήγησε)». Στο τέλος της κουβέντας βέβαια και αφού ο Μπουτραγκένιο απόρησε για το πως ο Ολυμπιακός έβαλε τρία γκολ σε αυτή την εκπληκτική άμυνα, ο Θερέθο του είπε ότι ο Ομπλάκ είναι κατά τ' άλλα ένας πολύ καλός τερματοφύλακας...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα