Γαλανός: «Ανοίγει ο δρόμος για να δουλέψουμε σωστά στον Άρη»

Γαλανός: «Ανοίγει ο δρόμος για να δουλέψουμε σωστά στον Άρη»

Gazzetta team
Γαλανός: «Ανοίγει ο δρόμος για να δουλέψουμε σωστά στον Άρη»

bet365

Επέστρεψε στο γραφείο του ο Γιώργος Γαλανός μετά την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος με δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Γιώργος Γαλανός αμέσως μετά την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου από την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη επέστρεψε στο γραφείο του δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα «Συνεχίζουμε κανονικά την προσπάθεια. Εγώ έτσι και αλλιώς θα βοηθούσα την ομάδα, αλλά πλέον νομίζω ότι ανοίγει ο δρόμος για να δουλέψουμε σωστά. Θέλω άμεσα να τελειώσουμε με τις λεπτομέρειες για να υπογράψουμε για κατοχύρωση την συμφωνία με τον ΑΣ και με ηρεμία η ομάδα να πετύχει τους στόχους της Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».
Ενώ με δήλωση που έκανε το επίσημο site της ομάδας είπε τα εξής: «Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο 24ώρο, τονίζουμε ότι εμείς δεν λείψαμε ούτε στιγμή από τον Σύλλογο και το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ. Ο Σύλλογος συνεχίζει ενωμένος στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την αναγέννηση του ΑΡΗ. Η Διοίκηση θα μιλάει μόνο με έργα».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα