Μιλιβόγιεβιτς: «Το οφείλω στους συμπαίκτες μου, μακάρι να μείνω»

Μιλιβόγιεβιτς: «Το οφείλω στους συμπαίκτες μου, μακάρι να μείνω»

Δημήτρης Τομαράς
Μιλιβόγιεβιτς: «Το οφείλω στους συμπαίκτες μου, μακάρι να μείνω»

bet365

Ο Μιλιβόγιεβιτς σε συνέντευξή του δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και απέδωσε την καλή του εμφάνιση στους συμπαίκτες του.

Στην ιστοσελίδα telegraf.rs μίλησε ο Σέρβος μέσος. Ειδικότερα ο Μιλιβόγιεβιτς επισήμανε: «Όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή και των συμπαικτών σου, ενώ το περιβάλλον σου έχει δείξει πως σε πιστεύει, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το αποδείξεις και να δώσεις το 100% σου για το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα που είμαι στην Αθήνα, αυτό μου συμβαίνει. Οι οπαδοί με έχουν αποδεχτεί θερμά και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κάτι που δεν είχε γίνει σε καμία άλλη ομάδα.

Όπως είναι φυσικό και λογικό αυτό είχε θετική επιρροή σε μένα. Αλλά, ένα παιχνίδι δεν αρκεί για να παίζω στο τοπ επίπεδο στο μέλλον». Για το εάν μίλησε μετά τον αγώνα με τον Μίτσελ ανέφερε: «Τον είδα για πολύ λίγο, γιατί ήταν απασχολημένος από τον Τύπο, που ήθελε δηλώσεις. Οπότε όχι ουσιαστικά δεν μιλήσαμε. Ωστόσο, δεν είναι από τους προπονητές που ξεχωρίζει παίκτες και είτε λέει καλά λόγια, είτε τους κατακρίνει. Το καλό παιχνίδι που έκανα οφείλεται στους συμπαίκτες μου, γιατί παίζοντας καλά όλοι μαζί, ήρθε το θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος υποστήριξε πως «όταν ήρθα εδώ, ήθελα να αφήσω το παρελθόν πίσω μου. Είναι ωραία να παίζεις εδώ ενώ και η Αθήνα είναι πολύ ωραία. Ο κόσμος στο δρόμο με αναγνωρίζει και με σέβεται. Είμαι περήφανος που παίζω σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση και ξέρω τι σχέση έχει με τον Ερυθρό Αστέρα. Μακάρι να μείνω, γιατί νιώθω σαν να είμαι στην Σερβία. Ελπίζω να μείνω γιατί αυτά είναι τα χρώματά μου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα