«Ελληνική τραγωδία για Ατλέτικο»

Γιώργος Βροντάκης
«Ελληνική τραγωδία για Ατλέτικο»

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης και το gazzetta.gr παρουσιάζει τι έγραψαν οι ισπανικές εφημερίδες για ελληνική τραγωδία και τον Μίτσελ που νίκησε τον Σιμεόνε.

Η φιναλίστ του περσινού Champions League, ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στους ομίλους, αφού ηττήθηκε με 3-2 από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ.

Όπως είναι λογικό, οι Ισπανοί ασχολήθηκαν με τον συμπατριώτη τους προπονητή που έδωσε μάθημα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας του Ντιέγκο Σιμεόνε.

H μαδριλένικη εφημερίδα Marca κυκλοφόρησε σήμερα έχοντας ως βασικό θέμα το 5-1 επί της Βασιλείας, ενώ στα δεξιά του πρωτοσέλιδου της γράφει (με μόνο δυο λέξεις) για το Ολυμπιακός – Ατλέτικο: «Ελληνική τραγωδία (Tragedia Griega)», ενώ σχολιάζει το πείραμα του «Τσόλο» με τον Όμπλακ να υπερασπίζεται την εστία των «ροχιμπλάνκος».

Η άλλη εφημερίδα της Μαδρίτης, η As «παίζει» και αυτή στο εξώφυλλο της την πεντάρα της Ρεάλ και ψηλά – ψηλά γράφει: «Ο Μίτσελ μπορούσε με τον Σιμεόνε», ρίχνοντας προφανώς μπηχτή και για την σαββατιάτικη ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πάντως, και η As ασχολείται με τον Ομπλακ που επιλέχτηκε από τον Σιμεόνε ως βασικός πορτιέρο.

Η καταλανική εφημερίδα Sport, ασχολείται με το σημερινό ματς της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ, όμως, έγραψε και για την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Φάληρο. «Ο Μίτσελ και ο Αφελάι πίκραναν τον Σιμεόνε», αναφέρει στην πρώτη της σελίδα.

Από την άλλη, η «El Mundo Deportivo» γράφει πως ήταν άδικο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που ηττήθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα