Θερέθο: «Οι Ελληνες ξέρουν να παλεύουν»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Θερέθο: «Οι Ελληνες ξέρουν να παλεύουν»

bet365

Η Ελλάδα πάντα δυσκολεύει την Ατλέτικο, κάτι που αναγνώρισε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ενρίκε Θερέθο. Τι είπε για Πέρεθ, Ολυμπιακό, αλλά και την πορεία της ομάδας του.

Για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Ολυμπιακό και και τις ανησυχίες του Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο. «Την τελευταία σεζόν δεν είχαμε χάσει πουθενά, αλλά στον τελικό χάσαμε τα πάντα. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια πέρσι, ελπίζουμε να έχουμε το ιδανικό ξεκίνημα φέτος από την Αθήνα. Παίζουμε κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα από ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα» σχολίασε.

Για την εικόνα του ομίλου πρόσθεσε: «Κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, με Γιουβέντους, Μάλμε και Ολυμπιακό. Είναι όμιλος πρωταθλητών, αλλά είμαστε ήρεμοι και ελπίζουμε πως θα μπούμε δυνατά με νίκη στην Ελλάδα»

Οσον αφορά το ξεκίνημα το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Φλορεντίνο Πέρεθ «Υποθέτω ότι θα είναι ανήσυχος για το ξεκίνημα της ομάδας, αλλά έχει παίκτες και προπονητή για να το ξεπεράσει και να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα»

Για την πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρόεδρος της Ατλέτικο, o Θερέθο κατέληξε: ««Ηρθαμε να ξεκινήσουμε μια σπουδαία σεζόν στη διοργάνωση και θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε ιδανικά. Οφείλουμε να παλεύουμε και να είμαστε ήρεμοι. Αυτή τη ομάδα θα μείνει στην αιωνιότητα και θα μνημονεύεται για πάντα. Εχουμε παίξει πολλές φορές στην Ελλάδα, οι ομάδες εδώ ξέρουν να παλεύουν για τη νίκη έχοντας στο πλευρό τους τρομερούς οπαδούς θα είναι ένα καυτό παιχνίδι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα