Τι έκαναν οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (vids)

Gazzetta team
Τι έκαναν οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Μια ισοπαλία, μια ήττα και μια νίκη ήταν ο απολογισμός το Σαββατοκύριακου για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:
Ο απολογισμός των αντιπάλων μας στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν 1-1-1 μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ας δούμε αναλυτικά τι έκαναν:

Ντιναμό Μινσκ-Σαχτάρ Σολιγκόρσκ 1-4

Μεγάλη έκπληξη πραγματοποιήθηκε στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ που θα κρίνουν τον Πρωταθλητή στη Λευκορωσία. Η Ντιναμό Μινσκ τερμάτισε δεύτερη με 2 βαθμούς πίσω από την Μπάτε Μπορίσοφ και στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος υποδέχθηκε την Σαχτάρ Σολιγκόρσκ, που τερμάτισε 4η με 17 βαθμούς λιγότερους. Το ματς εξελίχθηκε σε πραγματικό εφιάλτη για τους αντιπάλους μας στην πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, που έχασαν με 1-4! Η Ντιναμό… έφυγε από το ματς για ένα δεκάλεπτο περίπου και δέχτηκε 4 τέρματα από το 48′-60′ (48′,50′,53′,60′) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 73ο με τον Αντάμοβιτς.

Η σύνθεσή της: Γκούτορ, Αντάμοβιτς, Φιγκουερέδο (46΄Τζα Τζετζέ), Κάρποβιτς, Κοντοσεβόι, Πολίτεβιτς, Σίμοβιτς, Στάσεβιτς, Ουντότζι, Βερετίλο, Βορόνκοφ (76′ Ντιομάντ)

Γκινγκάμπ-Μπορντό 2-1

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Γκινγκάμπ επί της Μπορντό (3η στη βαθμολογία και αήττητη στις πρώτες 4 αγωνιστικές) με 2-1 και κατάφερε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η αντίπαλός μας στη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Ντιαλό (26′) και Μαντάν (πέναλτι στο 34′) και κράτησε το προβάδισμα έστω κι αν η Μπορντό μείωσε 2-1 στο 83΄με τον Ντιαμπατέ.

Η σύνθεση της: Σαμασά, Μπακά, Λεβεκέ, Σορμπόν, Κερμπράτ, Ντιαλό, Ματίς, Μποβέ, Πιέ (73΄Ζιρές), Μαρβώ (77′ Σβαρτς), Μαντάν (85′ Άνγκουα)

Φιορεντίνα-Τζένοα 0-0

“Κόλλησε” η επίθεση της Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι” και οι Βιόλα έμειναν στο 0-0 με την Τζένοα. Παρότι είχαν τον έλεγχο και την ξεκάθαρη υπεροχή σε ολόκληρο το ματς αλλά κυρίως από το 60ο λεπτό και ως το τέλος, οι μεγάλες τους ευκαιρίες σταμάτησαν στον εκπληκτικό αντίπαλο τερματοφύλακα Περίν, που κράτησε την Τζένοα όρθια ακόμη κι όταν έμεινε με 10 παίκτες στο 72′.

Η σύνθεση της: Νέτο, Τόμοβιτς, Αλόνσο, Ροντρίγκες, Σάβιτς (82′ Πασκουάλ), Βαλέρο, Ακουιλάνι, Πιζάρο, Κουαδράδο, Μπαμπακάρ (70′ Ίλισιτς) , Γκόμεζ (57΄Μπερναντέκι)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα