Ανακοίνωσε Γκίνο ο Άρης

Ανακοίνωσε Γκίνο ο Άρης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Γκίνο ο Άρης

bet365

Την απόκτηση του Δημήτρη Γκίνο για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο Άρης με τον 20χρονο μέσο να προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Φωστήρα.

Ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος στον Άρη συνεχίζουν τις μεταγραφές προκειμένου το ρόστερ της ομάδα να είναι γεμάτο. Έτσι λοιπόν σήμερα (11/9) το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Γκίνο. Ο 20χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε για έναν χρόνο. Ο Δημήτρης Γκίνο γεννήθηκε στις 13/02/1994 στη Μπεράτ της Αλβανίας, έχει ύψος 1,80 και βάρος 75 κιλά. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και το 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Πειραιά. Το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Φωστήρα (21 συμμετοχές και 1 γκολ).

«Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο ΑΡΗΣ»

Ο Δημήτρης Γκίνο δήλωσε στο www.arisfc.gr:
«Από σήμερα γυρίζω σελίδα και κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα