Τσάνας: «Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Τσάνας: «Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Gazzetta team
Τσάνας: «Είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»

bet365

Σίγουρος πως τα παιδιά της Εθνικής Ελπίδων είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε μετά την νίκη επί της Πολωνίας και τον απίστευτο αποκλεισμό από το Euro ο Κώστας Τσάνας.

Σε μια περίεργη κατάσταση βρισκόταν ο Κώστας Τσάνας, όπως και όλοι στην Εθνική Ελπίδων μετά την νίκη μεν επί της Πολωνίας, αλλά τον αποκλεισμό δε από το Euro 2015 U21 με τον τρόπο που ήρθε στο τελευταίο λεπτό... Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση και έμεινε ευχαριστημένος από αυτή την προσπάθεια και χαρακτήρισε αυτά τόνισε πως αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ζήσαμε για άλλη μια φορά στην Κατερίνη ανεπανάληπτες στιγμές, αυτό που έγινε σήμερα θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων. Κάναμε το καθήκον μας με υπερπροσπάθεια των παιδιών και όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος δεν πανηγυρίσαμε την πρόκριση.

Αυτή η ομάδα μπορεί να έκλεισε σήμερα τον κύκλο της, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έδωσαν και τη ψυχή τους για κάτι που ήταν εξ αρχής δύσκολο. Είμαι θλιμμένος, αλλά και χαρούμενος».

O Γιάννης Γιαννιώτας από την πλευρά του, τόνισε:«Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτά που ζήσαμε σήμερα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε θλίψη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε γεμάτοι γιατί πιστέψαμε στην πρόκριση και δώσαμε ό,τι είχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης, ήταν ένα υποδειγματικό κοινό».

 

Τελευταία Νέα