Κρόος: «Με τελειοποίησε ο Γκουαρδιόλα»

Gazzetta team
Κρόος: «Με τελειοποίησε ο Γκουαρδιόλα»

bet365

Το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρδιόλα έπλεξε ο Τόνις Κρόος, ο οποίος τόνισε πως ο Ισπανός προπονητής τον βοήθησε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του.

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης που άφησε την Μπάγερν τόνισε για τον πρώην προπονητή του τα εξής: «Ο Γουαρδιόλα τελειοποίησε το παιχνίδι μου. Το γεγονός ότι έφυγα από την Μπάγερν δεν έχει να κάνει με αυτόν. Αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο. Συντόνισε το παιχνίδι μου και με εξέλιξε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώην του ομάδα, λέγοντας: «Μιλάμε για δύο από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι παγκοσμίως η Ρεάλ είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Όταν σκέφτομαι ότι στην παρουσίασή μου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" βρέθηκαν 20.000 φίλαθλοι, χωρίς να έχω αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας... κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο στη Γερμανία. Στην Ισπανία η νοοτροπία των φιλάθλων, είναι πιο οπαδική. Όσον αφορά τον Τσάμπι Αλόνσο, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Μπάγερν Μονάχου, τώρα έχει και πολλούς τραυματίες. Δεν έχει καμία σχέση με την έλευσή μου στη Μαδρίτη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα