Ο Μάνταλος της ΑΕΚ κλήθηκε στην Εθνική

Gazzetta team
Ο Μάνταλος της ΑΕΚ κλήθηκε στην Εθνική

bet365

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ανάγκασε τον Κλάουντιο Ρανιέρι να καλέσει στη θέση του τον Μάνταλο της ΑΕΚ για το ματς με τη Ρουμανία.

Ο Μάνταλος ήδη κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ και ήρθε η ώρα της κλήσης του στην Εθνική. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ λέει: Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κλάουντιο Ρανιέρι απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία (προκριματικά Euro 2016, 7/9/2014, ώρα 21:45, γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης») στον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη στον αγώνα Παναιτωλικός-Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Μανιάτης θα επισκεφθεί μέσα στην εβδομάδα τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα και θα μιλήσει με τον κ. Ρανιέρι.

Ο παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε: «Ανήμερα των γενεθλίων μου, αυτή η πρόσκληση ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω! Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω πάντα, για να δικαιώσω την επιλογή που έγινε προς το πρόσωπό μου και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της Εθνικής μας».

--

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα