Αναστασιάδης: «Επιθετική Φιορεντίνα, δύσκολη η Μινσκ»

Αναστασιάδης: «Επιθετική Φιορεντίνα, δύσκολη η Μινσκ»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Επιθετική Φιορεντίνα, δύσκολη η Μινσκ»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σχολίασε τις αντιπάλους του ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League χαρακτηρίζοντας επιθετική την Φιορεντίνα, άγνωστη την Γκινγκάμπ και δύσκολή την Διναμό Μινσκ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την κλήρωση λέγοντας αρχικά για την ιταλική ομάδα. «Θαρρείς και ξέραμε και κάναμε τα φιλικά παιχνίδια με την Ίντερ και τη Νάπολι. Έχουμε μπει στο κλίμα των ιταλικών ομάδων. Θα μας βοηθήσει αυτό. Είναι επιθετική ομάδα. Έχει ένα άλλο στυλ από το αμυντικό ιταλικό. Θα τη γνωρίσουμε καλύτερα να βγάλουμε κι άλλα συμπεράσματα».

Για την Γκινγκάμπ: «Είναι μία ομάδα που δεν έχει την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες, Να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τότε. Είναι καλό το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας».

Για τη Διναμό Μινσκ: «Το χειρότερο είναι το ταξίδι. Είναι δύσκολη ομάδα, είναι καλή ομάδα. Να δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι και πότε θα παίξουμε. Έχει σημασία μεγάλη αυτό. Να δούμε τις ημερομηνίες και τότε θα ξέρουμε καλύτερα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα