Ζησόπουλος: «Συνεχίζουμε στο όνειρο»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Συνεχίζουμε στο όνειρο»

bet365

Χαρούμενος με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League παρουσιάστηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος...

Αφού έκανε το δικό του... Ice Bucket Challenge στον αέρα, ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε για την πρόκριση του Αστέρα! Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάει ψηλά και σημείωσε πως το όνειρο συνεχίζεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βάλουν σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ:

«Παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα ξέραμε ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το καταφέραμε με τον Γκοϊάν, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να προσέξουμε στην άμυνα, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ, το ένα από πέναλτι και το άλλο σε μια στιγμή αδράνειας. Στο τέλος αντέξαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ομάδα αυτή μπορεί να πάει ψηλά».

Για την γρήγορη προετοιμασία και τα μέχρι τώρα ματς: «Δεν έγινε μεγάλη προετοιμασία, λόγω των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια και συνεχόμενα ταξίδια, με ζέστη. Είμαστε ακόμη καινούργια ομάδα και θέλουμε ακόμη το χρόνο μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για το πρωτάθλημα: «Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι της Κυριακής και στις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν ως το επόμενο, θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε το όνειρο, αλλά δεν ξεχνάμε το ελληνικό πρωτάθλημα»,

Για την αποχώρηση του Ντε Μπλάσις για τη Μάιντς: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που παίζει πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό του. Μας βοήθησε πολύ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να είναι γερός και να τον θαυμάζουμε στα γήπεδα της Γερμανίας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα